Магазини
Любими
25,00 лв.

AutoCAD: Тайни

Дан Абът
АлексСофт
В наличност
0%
25,00 лв.

SKU: 9789546561657

Преводач: Георги Далаков

Тегло кг: 0.962

ISBN: 9789546561657

Автор: Дан Абът

Издателство: АлексСофт

Език: Български

Брой страници: 592

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2007

Националност автор: САЩ

Размер см: 16 x 23 см.

 

Открийте мощни техники и възможности, които повечето потребители пренебрегват!Независимо дали проектирате къщи, пейзажи или машини, има тънкости на професията на AutoCAD, които дори най-опитните потребителя не знаят - ценни съвети, които могат да подобрят вашите умения, разбиране и продуктивност. Тази практически насочена, задълбочена книга, разкрива тези тайни. В нея вие ще откриете умни идеи за персонализиране, прилагането на графичните стандарти, управлението на символни библиотеки, издигане в тримерното пространство и нещо повече. Тя включва дори един вътрешен поглед към възможности, които се използват в практиката, но често се пренебрегват в другите книги, като например функции на DOS, скриптове и програмиране на AutoLISP. Последната глава, "Трудни въпроси за AutoCA"”, отправя към читателите предизвикателството да решават реални проблеми, поставени от истински потребители на AutoCAD.
  • Открийте решения и най-добри практики от реалния свят. Кое е по-бързо - да се направи един точен чертеж, или пък неточен такъв? Открийте защо трябва да приемате на сериозно техническите графични стандарти и как да накарате AutoCAD да ги прилага.
  • Практически насочена информация, която рядко може да бъде открита в другите книги, като например как бързо да промените хиляди чертежи, като използвате скриптове и пакетни файлове, как да използвате редактора Visual LISP editor, за да изработите и дебъгвате програми на AutoLISP, и нещо повече.
  • Възползвайте се напълно от предимствата на интерфейса на AutoCAD, за да подобрите продуктивността си.
  • Възползвайте се от допълнителните екстри, включващи програми на AutoLISP, друг код, използван в книгата, както и един обзор на ключовите възможности по версия.
Дан Абът е консултант, професор и печелил награди преподавател от Autodesk University. Той е Autodesk Authorized Author and Developer, който преподава на колежанско ниво от 1989 година и е печелил три награди "Top Speaker" от сесиите на Autodesk University.

 

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Дан Абът

Няма добавена информация