24,00 лв.

Автобиографията на Дядо Коледа

Джеф Гуин
Рой Комюникейшън
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 1 глас
24,00 лв.

 

Всичко започва от една статия за малко известните факти, свързани с Коледа, която журналистът Джеф Гуин трябва да напише за вестника, в който работи. Няколко месеца, след като статия бе публикувана, той получава обаждане от непознат господин, който му казал, че в статията си е разказал историята на един много скъп негов приятел, но написаното не е съвсем вярно и пълно.
И кой може да бъде този скъп приятел, попитал Джеф. Вместо отговор последвало набързо спретнато пътуване до Северния полюс и лична среща с този "много скъп приятел", а останалата част е, добре, както се казва, историята.
Едно приказно четиво, автобиографията на Дядо Коледа съчетава сериозни исторически факти с легендата за Дядо Коледа. И кой по-добре да ни води през седемнадесетте века Коледна магия от самите участници в нея? Както Коледа, така и тази книга е за цялото семейство. Ще се насладите на всяка глава и има по една за всяка студена декемврийска нощ в очакване на Коледа.
Специално за по-уютното и добро коледно настроение ви предлагаме тази страхотна книга с две корици, за да можете да изберете вашата истинска Коледна магия.
И не забравяйте: По Коледа наистина стават чудеса.
 
Информация за "Автобиографията на Дядо Коледа"
  • Език Български
  • Брой страници 262
  • Вид корица Твърда
  • Година на издаване 2013
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 14 x 22 см.
За автора

Няма добавена информация