23,00 лв.

Аз ли нож в ръка държа...

Ашли Уинстед
23,00 лв.

Шестима приятели.
Една среща на бивши състуденти.
Едно неразкрито убийство.

Зловеща смърт помрачава среща на бивши състуденти в този смразяващ и вълнуващ въображението трилър за неразкрито убийство, шестима приятели и мрачните тайни, които те крият един от друг – и от самите себе си – цяло десетилетие.

Десет години след дипломирането си Джесика Милър планира триумфалното си завръщане в елитния университет „Дюкет“, предвижда дори завистливото шушукане на околните. Десет години по-рано са се провалили мечтите на Джесика, изгубила е и единствената си истинска любов. Но сега всички ще видят различна млада жена – самоуверена, успяла и красива, – а не момичето, което е била в колежа, когато убийството на Хедър е опропастило близостта между най-добрите ѝ приятели и е белязало живота им безвъзвратно.

Не всички обаче са готови да продължат напред. Не всички са склонни да оставят убиеца на Хедър неразкрит. Някой е твърдо решен да залови извършителя на смразяващото неразкрито престъпление, да потърси възмездие. Шестимата приятели се изправят лице в лице със случилото се в онази нощ. И разбулват премълчаното – неподозирано, болезнено, изобличаващо.

Носталгичен и загадъчен, потопен в историята на едно приятелство, скрепено от ужасяваща трагедия и изненадващи тайни, психологическият трилър Аз ли нож в ръка държа... е пристрастяващо четиво.

Най-добрата книга на месеца в „Амазон“
Най-добрата книга на месеца в „Епъл“
Един от най-добрите дебюти за 2021 г. според Library Journal
Един от най-добрите трилъри за 2021 г. според Kobo

Информация за "Аз ли нож в ръка държа..."
  • Брой страници 400
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Размер см 14 х 21 см.
За автора

Няма добавена информация