20%
Лейбъл Балон за 1ви Юни
Промо цена 12,00 лв. Редовна цена 15,00 лв.

Бъфи Би е талантлива. Автобиография

Ингеборг Арвула
Книги за всички
Наличен
Промо цена 12,00 лв. Редовна цена 15,00 лв. Спестяваш 3,00 лв.

Това ще е най-забавният детски роман, който сте чели! Ще се превивате от смях, но между редовете ще откриете и много важни неща.

Запознайте се с Бъфи Би, бедното момиче от богатия Осло! Игрите с топка не ѝ се удават (може да претрепе някого или да избие телефона от ръцете му и той да падне в тоалетната). Бъфи обаче e природно талантлива, когато става дума за ски слалом. Но това е третият най-скъп спорт в света. Как бедното момиче ще се сдобие с екипировка плюс да си плаща таксите за обучение?

Не се притеснявайте, Бъфи Би винаги има добра идея. Или три.

Това ще е най-забавният детски роман, който сте чели! Ще се превивате от смях, но между редовете ще откриете и много важни неща.

В своята автобиография (проект за училище) освен за ските Бъфи ще трябва да пише и за красивата си майка, която сама се грижи за нея и по-малкия ѝ брат Боби (гений, който ще учи математика два класа напред). Няма как да не спомене и за престъпния им баща американец, който ги е зарязал преди години, но може изневиделица да се появи, вдъхновен от нови далавери. Най-прекрасно обаче е в училище, защото Бъфи е в клас, където няма конфликти, всички се забавляват и смеят, дори и когато някой сгафи (ясно кой)…

Романът е спечелил наградата на Министерство на културата на Норвегия за най-добра детска книга за 2019 г.

Информация за "Бъфи Би е талантлива. Автобиография"
  • Брой страници 224
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2023
  • Размер см 13 х 20 см.
За автора

Няма добавена информация