Магазини
Любими
12,50 лв.
Изчерпано

Банално

Любов Кронева
Жанет-45
Изчерпано количество
0%
12,50 лв.

SKU: 9789544918705

Тегло кг: 0.25

Художник: Димитър Келбечев

ISBN: 9789544918705

Автор: Любов Кронева

Издателство: Жанет-45

Език: Български

Брой страници: 204

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2012

Националност автор: България

Размер см: 13 x 20 см.

Тези разкази са за любовта. Но живеем в постмодернизма. Струва ми се, че доста хора не се чувстват пряко засегнати от този факт. И наистина, трудно ще схванеш какви са ярките светлини и дълбоките сенки, ако вече си свикнал със сумрака. Веднага ще предложа изчерпателно обяснение на постмодернизма, понеже на писателя всичко трябва да му се разбира: състояние в съвременната култура, което отрича търсенето на смисъл в хаотичния свят, избягва самата възможност за смисъл, изразявано понякога чрез пародията на този смисъл.      И каква любов може да има тук? Откъде да знам, честно! Любов... Като морето е. Куп скъпоценности потъват на дъното му, да не говорим какво се носи често пъти на повърхността.       Убедена съм, че нямаш ли поне един човек, когото да обичаш, залиняваш и си отиваш. Разказите са за усилието да проумееш какво и как още те задържа тук, може би за да поправиш нещо, макар никой да не ти обещава, че ще успееш.

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Любов Кронева

Няма добавена информация