35,00 лв.

Батман: Белия рицар

Мат Холингсуърт, Шон Мърфи
Артлайн Студиос
Наличен
35,00 лв.

ЖОКЕРА СИ ВРЪЩА РАЗСЪДЪКА!

БАТМАН: БЕЛИЯ РИЦАР ни представя свят, в който Престъпния клоун на Готам е излекуван от своята лудост. Вече известен като Джак Нейпиър, той приема за своя мисия да възстанови града, който някога е тероризирал. След като се събира със своя изстрадал партньор, Харли Куин, Нейпиър пуска в действие план, с който да подрони репутацията на човека, когото смята за истински враг на Готам сити: Батман.

Походът му разкрива дългогодишната корупция в готамската полиция и превръща Нейпиър в градски съветник и обществен герой. Но щом миналите му прегрешения заплашват да съсипят всичко, което е постигнал, границата между спасител и разрушител започва да чезне както за Жокера, така и за Батман – а с нея и надеждата за бъдещето на Готам.

Художникът и сценарист суперзвезда Шон Мърфи представя изключителен поглед над най-голямата вражда в комиксите в БАТМАН: БЕЛИЯ РИЦАР и разглежда теми като справедливостта, корупцията, активизма и мрачните дълбини на психичните разстройства. Този забележителен том съдържа всички осем броя на успешната минипоредица и също така бележи началото на серията DC Black Label, която представя класическите герои на издателството в нови, самостоятелни истории, написани и нарисувани от първокласни творци.

„Не сте чели такъв комикс досега.“
Nerdist

Информация за "Батман: Белия рицар"
  • Език Български
  • Брой страници 232
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Размер см 16 х 24 см.
За автора

Няма добавена информация