Магазини
Любими
12,90 лв.
Изчерпано

Бебето е мое

Сюзън Елизабет Филипс
Ибис
Изчерпано количество
87%
12,90 лв.

SKU: 9786191570454

Преводач: Вера Паунова

Тегло кг: 0.432

Художник: Владислав Кирилов

Част в поредица: 3

ISBN: 9786191570454

Автор: Сюзън Елизабет Филипс

Издателство: Ибис

Език: Български

Брой страници: 336

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2013

Националност автор: САЩ

Размер см: 14.5 x 21 см.

Красив роман от Сюзън Елизабет Филипс, който ще ви докосне.

Гениалната физичка д-р Джейн Дарлингтън отчаяно копнее за бебе. Но да се намери подходящ баща не е толкова лесно. Суперинтелигентността на Джейн винаги я е карала да се чувства самотна и по-различна от останалите и затова тя е твърдо решена да спести подобна участ на бъдещото си дете. Което означава, че трябва да намери някой много специален за баща на своето бебе. Някой много, много... глупав. Кал Бонър, легендарният куотърбек на "Чикаго Старс", изглежда, е перфектният избор. Но красивата му външност и недодяланото му държане са измамни. Д-р Джейн твърде късно разбира, че всъщност той е много по-умен, отколкото показва. Както и че съвсем не е съгласен да бъде използван и захвърлен...

Високо оценена от критиката и носителка на редица награди, Сюзън Елизабет Филипс има безброй почитатели по целия свят заради пленителните ѝ любовни романи, които с еднаква сила умеят да докосват чувствителните струни на човешката душа и в същото време да забавляват с невероятния си хумор. Сюзън Елизабет Филипс е единствената четирикратна носителка на престижната награда "Любима книга на годината", присъждана от "Romance Writers of America".
Отзиви за автора


"Никой не може да надмине Сюзън Елизабет Филипс".
Джейн Ан Кренц

"Любовните истории на Сюзън Елизабет Филипс на мига завладяват сърцето на читателя и остават незабравими завинаги".
Оукланд Прес

"Никой не може да разказва истории както Сюзън Елизабет Филипс. Нейното уникално умение да съчетава колоритни герои с неповторим хумор ги прави единствени по рода си".
Романтик Таймс

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Сюзън Елизабет Филипс

Сюзън Елизабет Филипс

Всички книги на автора
Сюзън Елизабет Филипс е родена на 11 декември 1948 г. в Синсинати, Охайо, САЩ. През 1983 г. издава първия си любовен исторически роман в сътрудничество с Клер Кейл Лефковиц. Докато пишат заедно кнгиата, Сюзън се влюбва в писането и започва своя самостоятелна авторска кариера. 
 
Сега високо оценена от критиката и носителка на редица награди, Сюзън Елизабет Филипс има безброй почитатели по целия свят заради пленителните й любовни истории, които с еднаква сила умеят да докосват чувствителните струни на човешката душа и в същото време да забавляват с невероятния си хумор. 
Сюзън Елизабет Филипс е единствената четирикратна носителка на престижнaтa награда любима книга на годината, присъждана от Romance Writers of America.