17,99 лв.

Слушай ме (CD)

17,99 лв.

„Слушай ме“ е втори поред студиен албум на певицата Белослава, издаден на 1 декември 2005 г. от музикалната компания BlueBubu Music във формат CD. В записването на албума участват: Живко Петров (пиано), Васил Енчев (тенор саксофон), Димитър Семов (барабани), Пепи Славов – младши (контрабас), Бобо (гост вокал), Мага (гост вокал) и др. Албума е записан, смесен и мастериран в студио „Trinity“ от Димитър Ганчев. Някой от песните са записани и мастерирани в студио „Х“ и студио „Graffitty“. Към албума са заснети общо шест видеоклипа, чиито автори са Теди и Темелко Темелкови, Васил Стефанов и Валери Милев.

Върху обложката на албума, Белослава е оставила послание, което гласи: „...Вече знам, че отредената ни в този живот мисия е да обичаме! Имам невероятната възможност да изразя цялата си любов чрез музиката. Тя е за всеки, до когото достига и за всеки до когото не достига. Всичко останало предстои!!!...“

Албумът се състои от общо тринадесет песни. Всички текстове са написани от самата Белослава, а по-голямата част от музиката и аранжиментите са дело на дългогодишния колега на певицата, Живко Петров. От „Слушай ме“ сингли стават: Искам с теб, Слушай ме и Бягай от мен.

Съдържание:

1. Intro 
2. Ангел 
3. После 
4. Нямаме време 
5. Щрак 
6. Искам с теб
7. Слушай ме 
8. Коледно сърце 
9. Intro 2 
10. Бягай от мен 
11. Дай ми 
12. Ти и Аз 
13. Coda

Информация за "Слушай ме (CD)"
  • SKU 3800210600338
  • Изпълнител Белослава
  • Носител CD
  • Година 2005
  • Лейбъл Independent