22,00 лв.

Без следа

Саймън Бекет
22,00 лв.

Лондонски детектив открива ужасна истина, която хвърля светлина върху изчезването на собствения му син.

Сержант Джона Коли от специализирания отряд на лондонската полиция така и не се е възстановил от изчезването на сина му преди десет години. Самообвиненията разбиват брака му, отчуждават го от съпругата му и водят до скъсване на всякакви отношения с най-добрия му колега и приятел – Гевин Маккини...
До сегашния момент, когато Маккини му се обажда след цяло десетилетие мълчание с мистериозна молба за помощ. Мястото на срещата е още по-озадачаващо – улица „Касапски кей“, намираща се в мрачен край на Лондон край Темза, който липсва дори в навигацията на мобилните телефони.
А щом най-сетне пристига, намира ужасяваща сцена, след която нищо вече не е същото. И всяка следваща стъпка в разплитането на една дълго пазена тайна ще постави под съмнение доверието в колегите и в собствените му представи за правилно и грешно, както и теориите за изчезването на сина му.

Информация за "Без следа"
  • Език Български
  • Брой страници 352
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Размер см 13 х 20 см.
Саймън Бекет
За автора
quote icon

Злото не спира да съществува само защото избираме да го игнорираме.

Саймън Бекет е автор на бестселъри в жанра на трилърите, роден на 20 април 1960 година в Шефилд, Англия.   

Издава първата си книга „Опасни пътища“ през 1994 година и с нея печели награда за най-добър дебютен криминален роман, а скоро след това всяко заглавие с неговия подпис се превръща в бестселър. 

Днес Саймън Бекет живее със семейството си в Шефилд.