14,00 лв.

Безсмъртието на боговете

Ник Редфърн
14,00 лв.
Книга, която ще ви покаже историята на легендарните анунаки и много други истории.
 
Всеки от нас живее в рамките на един твърде ограничен период от време.
 
Така е, нали? Какво ли би било, ако можехме да живеем повече от един век,
дори в продължение на хилядолетия? А какво ще кажете, ако имаше начин никога
да не умираме? Възможно ли е въобще подобно нещо? Вероятно безсмъртието е осъществимо; дори изглежда е било постигнато в далечното минало. Извънземни от древността може да са открили тайната на забавяне на процеса на стареене и в крайна сметка – на неговото напълно спиране. Човешката история е пълна с разкази за фантастични създания, могъщи богове и получовешки-полуизвънземни същества с изключително дълга продължителност на живота.
Много от тези истории до голяма степен са отхвърлени днес като измислени легенди, станали част от фолклора и митологията. Но какво бихте казали, ако всички те отразяват всъщност реални събития?
 
В "Безсмъртието на боговете" ще откриете още:
- Историята на легендарните анунаки – как са постигнали вечен живот и защо са споделили своите тайни с Ной, Матусал и други библейски персонажи.
- Сагата за Гилгамеш – получовешки-полуизвънземен шумерски владетел с дълъг живот, обсебен от мисълта да стане безсмъртен.
- Изследване на твърденията, че една от причините за нахлуването в Ирак през 2003г. е била да се разкрие хилядолетната тайна на белия златен прах – вещество, подобно на небесната манна, за което се предполага, че подмладява клетките и тъканите.
Информация за "Безсмъртието на боговете"
  • Брой страници 184
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2017
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 14.5 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация