49,90 лв.

Настолна игра: Loony Quest

 
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
49,90 лв.

Създателите на креативната и изпълнена с невероятни илюстрации Dixit представят Loony Quest - уникална игра с рисуване, която ще постави на изпитание проследяващите ви умения и способността ви да се ориентирате правилно по изключително забавен начин. Ще пропътувате през прекрасните земи на Аркадия и ще се срещнете с чудатите създание наречени Loonies, докато изпълнявате куестовете си.

В странния, но все пак красив, свят на Аркадия, старият крал Фидор остава бездетен. Организиран е грандиозен турнир, а победителят в него ще се възкачи на трона. Съревноваващите се ще трябва да прекосят седем невероятни свята, обитавани от щурите същества Loonies, които не се дават без бой. За да се окичат с короната, претендентите ще трябва да внимават и за хитрите трикове на непознатите същества и съперниците си.

Играчите влизат в ролята на шампиони (претенденти за трона на Аркадия) и се стремят да натрупат колкото се може повече точки опит, докато прекосяват седемте свята. Всеки свят, с изключение на последния) е разделен на 6 нива, като в последното се намира страховит Бос.

Оборудвани с маркер и прозрачен екран, играчите могат да увеличат натрупаните точки опит, като маркират най-добрия възможен маршрут до целта си. По пътя си те трябва да се пазят от Loonies съществата, защото иначе ще им бъдат отнети наказателни точки. Даден играч може да си осигури допълнителна преднина, като поставя и капани, в които да попадат неговите опоненти.

Съдържание:

    21 левъл шийтове
    5 прозрачни екрана
    5 подложки
    5 тоукъна с персонажи
    1 конзола за проследяване на резултата
    52 бонус/наказателни тоукъна
    5 резултатни тоукъна
    1 пясъчен часовник за отмерване на ходовете
    1 карта на Аркадия

Информация за "Настолна игра: Loony Quest"
  • SKU 3558380031956
  • Възраст от 7
  • Възраст до 14
  • Категория Real-time, Children's Game, Action / Dexterity, Fantasy
  • Механика Layering, Line Drawing
  • Най-добър за 4