28,00 лв.

Бионсеграфика: Илюстрирана биография на гения на Бионсе Ноулс

Крис Робъртс
Книгомания
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
28,00 лв.
Историята на една от най-известните изпълнителки в света - Бионсе.
 
Бионсе – представяне с една дума е достатъчно. Известна по целия свят, тя е повече от суперзвезда: тя е икона, чиято история е толкова вдъхновяваща, колкото придружаващите я статистики.
 
В тази новаторска илюстрирана биография впечатляващото израстване на Бионсе се изследва и ознаменува както никога досега, а красивите инфографики прославят невероятните й постижения. Тя е най-номинираната жена в историята на наградите „Грами“, сред десетте най-богати артисти със звукозаписи в света и една от стоте най-влиятелни личности на списание Time. Престижът й се простира далеч отвъд света на музиката.
 
Това е история на таланта и упорития труд, превърнали едно момиче от Хюстън, Тексас, с гласов диапазон четири октави в една от най-големите звезди на света. Това е историята как от водещ вокал на най-успешната момичешка R&B група става солова поп мегазвезда, обичана от своите почитатели, уважавана от своите колеги и възхвалявана от медиите. Това е поглед към невероятния успех, който Бионсе постига, без да прави компромиси с имиджа си, използвайки постоянно своите възможности и доказвайки, че почтеността и смирението могат да съжителстват със славата и богатството.
Информация за "Бионсеграфика: Илюстрирана биография на гения на Бионсе Ноулс"
  • Език Български
  • Брой страници 256
  • Вид корица Твърда
  • Година на издаване 2017
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 15 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация