99,99 лв.

Коледен адвент календар Black Sea Puzzles от 24 мини пъзела - 24 дни до Коледа

99,99 лв.

Разкривай всеки ден частичка от Коледната магия с адвент календар с 24 тематични мини пъзела, опаковани в луксозна кутия.

В духа на коледния сезон ще намериш тематични мини пъзели с празнични картинки, които ще те потопят в духа на празниците. Календарът съдържа 24 уникални мини пъзела с общо 1296 части, а целта ти е да завършиш колекцията преди Коледа.

Пренеси се в свят с ухание на канела, бор и домашно изпечени сладкиши, почувствай топлината и уюта на споделените мигове.

Идеален подарък за малки и големи! Предизвикай себе си и близките ти на Бъдни вечер с мини състезание, като разделите кутийките и видите кой ще нареди своите коледни мини пъзели най-бързо.

Съдържание:

- 24 мини пъзела по 54 части с тематични коледни изображения – създадени в духа на Рождество Христово и Нова година, картините са с разнообразни теми като семеен уют, Дядо Коледа, подаръци, коледна трапеза, коледни чудеса, зимни пейзажи и много други, и ще се харесат на всеки;
- Красива луксозна кутия с магнитна закопчалка;
- Още един скрит пъзел – кутиите на мини пъзелите образуват още един пъзел, когато се подредят според тяхната номерация.

Всеки пъзел е изработен от висококачествен рециклиран картон, перфектно изрязан и без остатъчен прах.

Даниел Роджърс има магистърска степен от Университета по Илюстрация и дизайн в Съндърланд. Чрез картините си той цели да разкаже увлекателна история, без значение дали става въпрос за пейзаж, семейна сцена или пък коледна приказка. Занимава се с рисуване още от дете, като започва да илюстрира любимите си анимационни герои. Това развива въображението му и му помага да се впусне в магичния свят на изкуството.

 

 

Информация за "Коледен адвент календар Black Sea Puzzles от 24 мини пъзела - 24 дни до Коледа"
  • SKU 3800234912974
  • Производител Black Sea Puzzles
  • Художник Даниел Роджърс
  • Материал Картон
  • Брой части 1296
  • Размер см 20 x 13 см.