23,50 лв.
Ново

Блажено дихание

Ниъл О`Mърку
23,50 лв.

„Блажено дихание“ е вдъхновяваща книга, която ни разкрива тайните на силата на съзнателното дишане. Авторът показва прости, но ефективни дихателни техники, които могат да бъдат изпълнявани за само 10 минути на ден, и които ще ви помогнат да се чувствате по-добре в момента – дори след първото вдишване. Съчетавайки древна мъдрост и най-съвременни научни открития, тази книга изследва механиката на дишането и доказаните физически и емоционални ползи, които могат да се постигнат чрез внимателно и съзнателно дишане.

„Блажено дихание“ предлага лесни за изпълнение упражнения, които могат да бъдат практикувани навсякъде – на работното място, под душа или в леглото, ще научите как да отключите своя потенциал и да подобри цялостното си благосъстояние. От повишаване на енергийните нива до укрепване на имунната система и повишаване на креативността, тези дихателни техники предлагат невероятни ползи за тялото и ума.

Всичко от което се нуждаете е само 10 минути на ден, за да усетите изцерителната силата на дишането и да постигнете хармония между физическото и психическото си състояние. „Блажено дихание“ е практично ръководство, което ще ви помогне да живеете водите живот пълноценен и здравословно живот, БЕЗ стрес, тревоги и уплаха.

Информация за "Блажено дихание"
  • Брой страници 160
  • Вид корица Твърда
  • Година на издаване 2024
  • Размер см 14 х 19 см.
За автора

Няма добавена информация