139,90 лв.

Bluetooth FM радио Lexon x Jean-Michel Basquiat, Tykho 3 Equals Pi

139,90 лв.

Впечатляващ дизайн, който предизвиква носталгия.

Ретро формата на Tykho напомня на основните AM/FM радиоприемници, които са били популярни в миналото, но със съвременен привкус. 

Като се придържа към своя ангажимент към дизайна, технологиите и изкуството, френската марка Lexon създаде ексклузивна и завладяваща колекция с творбите на Жан-Мишел Баския.

Тази новооткрита колекция е не само израз на почит към незаличимото наследство на художника, но и грандиозен празник на изключителния дизайн, преплетен без усилие с най-съвременните технологии.

През последните три десетилетия Lexon упорито поддържа своята отдаденост да представя вдъхновяващи, иновативни и достъпни новаторски обекти. В това последно начинание колекцията прегръща присъщата на Lexon напредничавост, като я слива безпроблемно със смелия и буен стил на художника. Резултатът е вдъхновяваща сплав, която възхвалява изкуството и творчеството в ежедневието, създавайки хармонична симфония, която обединява форма и функция по необикновен начин.

Характеристики:

- FM радио и Bluetooth® високоговорител;
- Честотен обхват: FM 88-108MHz;
- Мощност: 3W;
- Устойчив на пръски;
- Bluetooth® обхват: 10m;
- Живот на батерията: 20 ч.;
- Време за зареждане: 4 h;
- Зареждане чрез USB-C (включен кабел);
- Тегло: 388 гр.;
- Размери: 14 х 14 х 4.5 см.;
- Дизайн: Equals Pi.

От създаването си през 1991 г. от Rene Adda Lexon непрестанно разширява границите, като остава вярна на ангажимента си да прави малките предмети полезни, красиви, иновативни и достъпни. Независимо дали става въпрос за електроника, аудио, аксесоари за пътуване, офис или свободно време, Lexon е установила специална връзка с творчеството и си партнира с най-добрите дизайнери по света, за да създаде непреходни колекции от лайфстайл продукти. Изработени от материали, внимателно подбрани заради естетиката и издръжливостта им, продуктите на Lexon са проектирани да издържат дълго и да отговарят на изискванията за високо качество и издръжливост при ежедневна употреба. 

Информация за "Bluetooth FM радио Lexon x Jean-Michel Basquiat, Tykho 3 Equals Pi"
  • SKU 3660491208261
  • Производител Lexon
  • Материал Abs Plastic
  • Пол Жена, Мъж
  • Размер см 14 х 14 х 4.5 см.
  • Марка Lexon