27,99 лв.

Бранд визия

Дейвид Тейлър
Дамян Яков
Ограничена наличност
Оценка 5.0 от 1 глас
27,99 лв.

Проектирана и реализирана в изключително прагматичен формат "Бранд визия", показва как да поведете екипа си стъпка по стъпка към сътворяване, преосмисляне и даване живот на визия, която ще доведе до мощен тласък новия или позатихналия ви бизнес. Практическите съвети, инструменти и трикове с неподозирано въздействие ще ви помогнат да превърнете вдъхновението в реален подем.
"Бранд визия" е благосклонна към провокативното мислене и е непочтителна към комплексния теоретичен подход, определен като „туризъм в стратегията". Тезите и идеите са илюстрирани с впечатляващи примери за успехи и провали, в това число на брандове като Т-мобайл, Дав, Порше, Абсолют, Джеймс Бонд.
Това е третата книга на Дейвид Тейлър — основател и партньор в мрежа от бранд треньори, наречена thebrandgym. Смятан е за един от 50-те най-изтъкнати маркетолози в света. Работил е с много признати компании, в това число Т-мобайл, Унилевър, Крафт, ВВС и SAB Miller. Първите му опити с управление на бранда започват с PetG преди да завърши МВА в INSEAD, Франция. След това основава и развива парижкия офис на Added Value, една от водещите консултантски къщи в Европа (сега част от WPP). Първата му книга "The Brandgym" е практически гайд за създаване на бранд и бързо става бестселър в британския Амазон. Втората — "Brand Stretch" - е първото в света детайлно изследване на разширяването на бранда.

Информация за "Бранд визия"
  • Език Български
  • Брой страници 320
  • Вид корица Твърда
  • Година на издаване 2008
  • Размер см 17 x 24 см.
За автора

Няма добавена информация