Магазини
Любими

Djeco

Активни филтри:
Изтрий всички филтри
431 резултата
Комплект печати за пластилин Djeco, 3 бр.
Ново
Творчески комплект Djeco - Направи гривни звезди
Творчески комплект Djeco - Направи колиета Море
Творчески комплект Djeco - Оцветяване на океански дълбини
Детски татуировки Djeco - Пеперуди
Детски татуировки Djeco - Символи
Стикери Djeco - Насекоми, 160 бр.
Стикери Djeco - Океан, 160 бр.
Таен дневник с магическа химикалка Djeco - Steve
Таен дневник с магическа химикалка Djeco - Charlotte
Таен дневник с магическа химикалка Djeco - Fiona
Таен дневник с магическа химикалка Djeco - Melissa
Таен дневник с магическа химикалка Djeco - Kendra, зайче
Комплект скреч карти Djeco - Rococo
Детски пъзел Djeco - Динозаври
Играчка за дърпане Djeco - Куче
Движещи се печати за пластилин Djeco, 3 бр.
Творчески комплект Djeco: Мозайка с карибски животни
Мемо игра Djeco: Плюшени играчки
Творчески комплект Djeco - Рисуване със спирали, 10 дизайна
Творчески комплект Djeco - Оцветяване върху дърво сладки момичета
Творчески комплект Djeco - Оцветяване върху дърво динозаври
Творчески комплект Djeco - Направи сам декорация Слънчева система
Творчески комплект Djeco - Направи си сам талисман, Пеперуди
Творчески комплект Djeco - Направи колажи и оцвети с форми
Творчески комплект Djeco - Облечи със стикери куклата
Творчески комплект Djeco - Направи сребърни бижута
Творчески комплект Djeco - Направи висящи декорации с плетеници
Творчески комплект Djeco - Направи картини с диаманти, Дива красота
Творчески комплект Djeco - Направи картини с диаманти, Красиви вълни
Творчески комплект Djeco - Оцветяване с точки
Творчески комплект Djeco - Рисуване с туш горски животни
Творчески комплект Djeco - Оцветяване с пръсти великолепни животни
Креативен комплект Djeco: Направи картини с печати Out and About
Креативен комплект Djeco: Направи картини с печати Traffic
Креативен комплект Djeco: Направи картини с печати, Чудовища
Креативен комплект Djeco: Направи картини с печати, Цветя
Творчески комплект Djeco: Облечи със стикери - Куклата
Комплект Djeco: Създай бижута Beads small animals
Tворчески комплект Djeco: Направи си буболечки от синилова тел
Комплект Djeco: Направи си сам пролетна декорация
Музикален инструмент Djeco: Animambo казу
431 резултата

Запознайте се с малкия гекон, който носи късмет, а за децата носи безброй моменти забавление, когато е изобразен върху играчките от френския производител Djeco. В тази категория сме събрали предложенията на френската марка за детски играчки и продукти за ежедневието, които попадат в каталога на Orange center.

Разгледайте интересните предложения на марката и изберете най-подходящите продукти за Вашето дете. А ако Ви трябва допълнителна насочваща информация, тук ще я откриете.

Какво е Djeco?

Историята на Djeco е такава за едно семейство, в което се наследява общото желание да се създават все по-увлекателни и интересни играчки за децата.

Компанията е основана през 1954 година, благодарение на майката в семейството - Вероник Мишел-Дейлс. Във време, когато жените рядко стартирали свой собствен бизнес, тя е решена да създаде красиви играчки за своето дете и за колкото се може повече малчугани.

Вероник изработва редица забавни, но и образователни игри, които до днес са харесвани от децата по цял свят - лото, различни игри с числа, разновидности на доминото и други. През 60-те години на миналия век компанията печели четири награди „Оскар“ за играчки.

Забавният гекон, вдъхновил името на компанията, заспива за няколко години. През 1989 година компанията възобновява дейността си, когато младият наследник на фамилията Фредрик решава да довърши започнатото от майка си.

Първоначално той внася играчки, които не са били достъпни на семействата във Франция до този момент. Но в последствие разраства бизнеса си, като започва сам да създава детски продукти, които преди не са съществували на пазара.

В асортимента на Djeco започнали да попадат все по-нестандартни и интересни играчки – най-често създадени от естествени материали като дърво. Тяхната цел е била не само да са красиви и забавни, но и възможно най-полезни за развитието на уменията на децата. 

С времето игрите се променят, за да отговарят на повече нужди на децата. Днес във фирмата работят редица илюстратори, дизайнери и изобретатели, а с всяка година асортиментът на компанията расте със средно по 1000 продукта. Освен това родителите от над 60 страни имат достъп до играчките.

Много от предложенията от Djeco са изложени в известни музеи като:

  • Лувъра в Париж;
  • Прадо в Мадрид;
  • Тейт модърн в Лондон;
  • MoMA в Ню Йорк;
  • както и в редица изложбени зали в Германия, Дания, и други държави.

Какви продукти от Djeco предлагаме ние и за кого са подходящи?

В тази категория ще откриете множество продукти от Djeco – независимо дали търсите пъзели, творчески комплекти, настолни игри, пластилин, карти за игра, чадъри, химикалки, татуировки и какво ли още не.

Изберете сред детските чантички или музикалните кутии, подберете топка за игра или фризби. Има ги и конструкторите, комплекти за рисуване с пясък, дженга и много други традиционни и не съвсем типични игри. Ще откриете дори редица интересни предложения, които ще накарат малчугана вкъщи да повярва в магията и да опита да пресъздава интересни фокуси.

Сред продуктите, събрани тук, могат да се откроят множество възможности за различните възрастови групи. Има ги играчки за най-малките членове на семейството, които тепърва започват да се интересуват от пъзели, кубчета и подобни занимания.

Какви предимства имат?

Изработени от естествени материали с креативни дизайни и интересни концепции, играчките на Djeco се открояват с редица предимства.

Всички продукти, които носят логото на марката, са с високо ниво на качеството, изработени от естествени материали и безопасни за игра с децата.

Продуктите на марката се стремят да пробудят креативността у малчуганите и да ги научат на ценни умения по време на моментите за игра. С игрите на Djeco любопитковците ще се научат да изработват сами играчки, да създават свои бижута и какво ли още не - дори как да бъдат креативни с прежда.

Защо да се доверите на Orange center?

В книжарница Orange ще откриете играчки, пъзели, настолни игри и още редица продукти за деца. Тук едновременно можете да пазарувате за нужните пособия за училище, наред с всички играчки за свободното време.

Изберете сред богатата палитра от продукти за офиса, за Вашите хобита и такива, подходящи за подарък. Докато пазарувате за всичко това, можете да подберете и следващото заглавие от любимия Ви жанр.

Разгледайте нашите предложения по всяко време чрез онлайн книжарницата и очаквайте продуктите да пристигнат до Вас в най-кратък срок. При продукти на стойност над 40 лева доставката е безплатна.