Headu

138 резултата

Страница
 1. Креативен комплект Headu - Човешкото тяло под рентген
  Креативен комплект Headu - Човешкото тяло под рентген
  31,90 лв.
 2. Креативен комплект Headu - Съчиняване на истории
  Креативен комплект Headu - Съчиняване на истории
  25,90 лв.
 3. Образователна игра Headu - Опознай горския свят
  Образователна игра Headu - Опознай горския свят
  31,90 лв.
 4. Образователна игра Headu - Логика
  Образователна игра Headu - Логика
  17,90 лв.
 5. Образователна игра Headu - Обиколка на фермата
  Образователна игра Headu - Обиколка на фермата
  29,90 лв.
 6. Образователен пъзел Headu - Моят първи: Ферма
  Образователен пъзел Headu - Моят първи: Ферма
  35,90 лв.
 7. Образователна игра Headu Bingo - Докосни и разпознай букви и думи
  Образователна игра Headu Bingo - Докосни и разпознай букви и думи
  39,90 лв.
 8. Образователна игра Headu - Прочети и напиши
  Образователна игра Headu - Прочети и напиши
  31,90 лв.
 9. Образователна игра Headu - Моите първи думички
  Образователна игра Headu - Моите първи думички
  25,90 лв.
 10. Образователна игра Headu - Докосни и разпознай буква
  Образователна игра Headu - Докосни и разпознай буква
  25,90 лв.
 11. Игра-пъзел Headu - Противоположности
  Игра-пъзел Headu - Противоположности
  17,90 лв.
 12. Креативен комплект Headu - Училище за рисуване
  Креативен комплект Headu - Училище за рисуване
  25,90 лв.
 13. Образователен пъзел Headu - Тренировка на ума
  Образователен пъзел Headu - Тренировка на ума
  25,90 лв.
 14. Двустранен пъзел Headu - Първи 100 английски думи, Град
  Двустранен пъзел Headu - Първи 100 английски думи, Град
  25,90 лв.
 15. Двустранен пъзел Headu - Първи 100 английски думи, Ферма
  Двустранен пъзел Headu - Първи 100 английски думи, Ферма
  25,90 лв.
 16. 3D пъзел Headu - Азбука
  3D пъзел Headu - Азбука
  39,90 лв.
 17. Комплект пъзели Headu - Градска среда
  Комплект пъзели Headu - Градска среда
  19,90 лв.
 18. Игрален комплект Headu - Моята малка къща
  Игрален комплект Headu - Моята малка къща
  38,90 лв.

138 резултата

Страница

Сред любимите избори на родителите и на децата като заменител на времето, прекарано в учене са несъмнено образователните игри. Продуктите на марката Headu са един от най-предпочитаните избори за целта. 

В тази категория ще откриете всички игри с образователна цел, дело на марката, които се предлагат в Orange center.

Какво представляват продуктите на Headu?

Headu е италиански бранд за образователни и креативни игри и играчки, създадени, за да помогнат на детето да се учи на основни умения, докато се забавлява.

Отличаващото при тези продукти е, че те са разработени с помощта на различни специалисти – от психолози, през философи до артисти – така че всяка играчка да бъде полезна за развитието на децата.

Най-важното качество на Headu е, че игрите от марката са основани на метода на Гарднър за различните типове интелигентност.

Вътреличностна

Понякога наричана като интраперсонална, този тип интелигентност обхваща умението на детето само да идентифицира собствените си емоционални и физиологически състояния.

Децата, които имат развита интраперсонална интелигентност, са по-самостоятелни и сами се грижат за ежедневните си нужди, свързани с хигиената, храненето и подобни задачи. Едновременно с това лесно могат да познаят и да назоват емоциите си, а по време на игрите и обучението си ще искат да поемат възможно най-много контрол.

Междуличностна

Още наричана като интерперсонална интелигентност, тя е другата страна на интраперсоналната интелигентност, като Гарднър обединява двете в едно название - „персонална интелигентност“.

Тук става дума за умението на детето да общува и да разпознава чуждите емоции и намерения. Децата с развита междуличностна интелигентност обичат да са сред други хора и да се включват в групови занимания и игри.

Лингвистична

Това е този тип интелигентност, която обхваща умението на детето да комуникира писмено и вербално. Децата с развита лингвистична интелигентност са особено организирани, подхождат логически и лесно се учат на нови езици.

Музикална

Както подсказва името, този тип интелигентност се преписва на децата с музикална дарба. Те имат вродено усещане за ритъм и отрано започват да се интересуват от музикални играчки. 

Телесно-кинестична

Този тип интелигентност е присъщ за децата, които от малки лесно контролират тялото си. Те изразяват невербално емоциите си и по рождение имат добре развита координация. От ранна възраст тези деца се интересуват от спортове, но могат да се ориентират и към актьорството или към изкуството, стига да имат възможност да творят с ръцете си.

Пространствена

Този тип интелигентност позволява на децата лесно да възприемат форми, цветове и обекти в пространството. Обикновено те имат добра визуална памет и лесно се ориентират дори в непозната среда. Ако Вашето дете проявява такъв тип интелигентност отрано, ще се интересува от изобразителните изкуства.

Логическо-математическа

Всички големи математици са проявявали този тип интелигентност. Децата, които имат подобен тип способности, са добри в изчисленията, решаването на проблемите и аргументирането. Особено организирани са, затова, ако искате да задържите вниманието им, трябва да им зададете определени задачи по време на играта.

Натуралистична

Децата с развита натуралистична интелигентност обичат да прекарват време в природата и сред животните. Те са особено чувствителни, но и същевременно са родени да бъдат изследователи.

Създадени на базата на всеки тип интелигентност, играчките от марката Headu позволяват на децата да развиват своите силни страни и да увеличат потенциала си.

Какви предимства имат продуктите на марката?

Освен че са създадени на базата на проучвания за развитието на децата през годините, продуктите от марката привличат с редица други предимства също. За създаването им са използвани само безвредни материали, предимно от хартия и картон, но понякога и от дърво и текстил.

Много от играчките включват заемки от известния метод Монтесори и позволяват на децата да се учат да бъдат самостоятелни.

За кого са подходящи?

Продуктите на Headu са предназначени за най-малките членове на семейството, като всяка играчка таргетира различна възрастова група.

Има пъзели и игри за деца на едва 1 годинка, но също така в тази категория може да откриете продукти за до 12-годишни.

Цветните и красиви дизайни на игрите ги правят подходящи, както за момичета, така и за момчета.

Защо да се доверите на Orange center?

Всеки продукт в селекцията на Orange center е подбран, като на първо място са поставени нуждите на потребителя. Когато става дума за най-малките пък, изискванията за качество, на които предложенията ни се подлагат, е особено висок.

Затова и можете да ни се доверите, когато избирате детски пъзели Headu, както и всякакви други продукти за деца и възрастни. В селекцията ни попадат както игри, пъзели и играчки, така и редица канцеларски материали и продукти за училище и офиса.

Докато избирате сред тях, имате възможност да закупите и следващата си книга сред голямото разнообразие от заглавия от художествена и нехудожествена литература.

Всички поръчани продукти ще пристигнат до Вас във възможно най-кратък срок и с безплатна доставка за поръчки над 40 лева.

Виж повече