Магазини
Любими
20,00 лв.
Изчерпано

Бунт

Робин Йънг
Сиела
Изчерпано количество
80%
20,00 лв.

SKU: 9789542812661

Преводач: Павел Талев

Тегло кг: 0.572

ISBN: 9789542812661

Автор: Робин Йънг

Издателство: Сиела

Език: Български

Брой страници: 648

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2013

Размер см: 14.5 x 21 см.

Вълнуващ исторически роман от Робин Йънг.

Заговори и страсти, политически войни и интриги.

Един млад мъж ще се изправи срещу краля на Англия в епичен сблъсък на нации. Името му е Робърт Брус, а началото на неговата история започва в „Бунт”.

Разказ за пророчества, борба за власт и героични битки. Невероятно богата по съдържание и вълнуваща нова поредица с място на действие Шотландия, Англия, Ирландия и Уелс през същия период, в който се развива действието в романа "Братството" от предишната поредица на Робин Йънг.

Годината е 1286-а сл.Хр. Шотландия е скована от незапомнена тежка зима. Някои дори казват, че е настъпил Денят на Страшния съд. В бурна нощ кралят на Шотландия пътува на кон от Единбург. По пътя е убит от един от придружителите си и тронът остава без наследник. Страната е заплашена от гражданска война, докато влиятелните шотландски кланове се борят за власт, без да знаят, че Едуард, кралят на Англия, крои свои планове и бленува бъдещото си кралство – представа, породена от думите на древно пророчество, написани преди години от самия крал Артур. Обликът на Британия може да бъде променен завинаги. Сред пепелищата на войната, кървавите вражди и разделението един млад благородник – Робърт Брус – ще се изправи срещу най-могъщия крал на Англия, за да се опита да осуети плановете му.


Робин Йънг е родена в Оксфорд, израства в Мидландс и Девън. Има магистърска степен по творческо писане от университета в Съсекс, живее в Брайтън. Нейният първи роман Братството е най-продаваният дебютен роман за 2006 г. Следващите две части от Кръстоносен поход и Реквием също се превръщат в бестселъри. Трилогията е продадена в над един милион екземпляра и е преведена на деветнадесет езика. Като автор на исторически романи Робин Йънг започва да се изравнява по популярност с Кон Игълдън и Бърнард Корнуел. Нейните великолепни епични романи, плод на изключително задълбочена изследователска дейност, грабват въображението на огромен и все по-нарастващ брой читатели, които нямат търпение да се потопят в тяхната автентична атмосфера.

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Робин Йънг

Няма добавена информация