17,99 лв.

Буря

Люси Елеазар
Оптимал
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
17,99 лв.

Романът ни среща със силата на бурята, след която се ражда чистото небе.

Ирина е градска жена. Йордан не харесва градските жени. Мълния, гръм, разтърсване, жажда и дъжд. Битка с природата, битка с миналото, битка с настоящето. Един срещу друг и един към друг. Буря, за да се роди истината. За да измие дребните и низки човешки проблеми. За да започне нов живот.

Сестрата на Ирина твърди, че е жертва на домашно насилие. Ирина е длъжна да ѝ помогне. За да скрие племенника си от влиятелния му баща, тя трябва да се откъсне от света в запустяло бунгало в далечна вилна зона. От другата страна на пътя живее Йордан - саможив особняк, който не пропуска да се надсмее на неравната ѝ битка с дивата природа.

Само секс. Ирина е достатъчно голяма, за да осъзнава привличането между мъжа и жената и да отрежда епизодични роли на мъжете в живота си. Особено на такива, които няма да види повече.

Когато обаче се оказва, че сестра ѝ е замислила нещо по-различно, а разгневеният съпруг тръгва по петите им, Ирина се оказва съвсем сама и неподготвена за това, с което трябва да се справи. Колкото и да не желае да се замесва, Йордан не успява да остане безразличен, още повече когато нейната история по най-невероятен начин се докосва до неговата и го кара да се обърне към минало, което мисли, че е погребал преди повече от десет години...

Информация за "Буря"
За автора

Няма добавена информация