38%
Промо цена 15,59 лв. Редовна цена 25,00 лв.

Бягащата с вълци. Библия за жени

Клариса Пинкола Естес
Бард
Наличен
Оценка 4.4 от 6 гласа
Промо цена 15,59 лв. Редовна цена 25,00 лв. Спестяваш 9,41 лв.

Вълнуваща книга, пътешествие из корените на женската природа заедно с д-р Клариса Пинкола Естес.

Библия за жени.

Във всяка жена живее могъща сила, носещи позитивни инстинкти, пламенно творчество и вечно познание. Тя е Дивата жена, която представлява инстинктивната природа на жените. Но тя е застрашен от изчезване вид. В "Бягащата с вълци" д-р Естес разкрива богати интеркултурни митове, приказки и истории, много от които от собственото ѝ семейство, за да помогне на жените да възстановят връзката си със здравите атрибути на тази инстинктивна природа. Чрез историите и коментарите в тази забележителна книга ние възвръщаме обичта си към Дивата жена, разбираме я и я приемаме в дълбокото си психе едновременно като вълшебство и лекарство. Д-р Клариса Пинкола Естес е създала нов речник на женското психе. Плодородна и животворна, това е психология на жените в най-истинския смисъл на думата, познание за душата.

Това е книга за инстинктивната природа на жените. Преведена на 27 езика, "Бягащата с вълци" е международен бестселър.

"Книгата "Бягащата с вълци" не е обикновена книга. Тя е плод на дълбоко проникновение, мъдрост и обич. Пророчество на Онази, която знае..."
Ню Йорк Таймс

Информация за "Бягащата с вълци. Библия за жени"
  • Брой страници 512
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2001
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 14 x 21 см.
Клариса Пинкола Естес
За автора

Клариса Пинкола Естес

Виж всички заглавия от автора

Американска поетеса, психоаналитик и специалист по посттравматичен стрес, която израства в сега почти изчезналите устни и етнически традиции. Тя расте в провинциално селище с население 600 души близо до Големите езера. Нейните предшественици са от унгарски корен и мексикански метиси.