16,99 лв.

Човекът, който разхождаше книги

Карстен Хен
Ера
Изчерпано количество
16,99 лв.

Всяка вечер книжарят Карл Колхоф тръгва по живописните улички на града, за да носи книги по домовете на своите най-верни клиенти. Приятелството им е специално - за него те са като любими литературни герои, а за тях той е незаменима връзка със света.

Но един ден всичко се променя. Останал без работа, той губи най-голямата радост в живота си. Единствено силата на думите и смелостта на едно деветгодишно момиче могат да окуражат Карл и клиентите му да открият отново пътя един към друг.

"Човекът, който разхождаше книги" е вълнуващ, човеколюбив разказ за онова, което ни сплотява, затрогваща история, която носи топлина и вяра в хората.

Карстен Хен е популярен автор на повече от осемнайсет бестселъра. Авторът признава, че връзката му с тази книга е много емоционална, идеята се заражда години преди да напише романа. Хен обрисува една човешка история за това какво ни сближава и за важността на книгата в живота ни. Откакто се е появил "Човекът, който разхождаше книги" неизменно присъства в европейските класации за най-продавани книги.

Информация за "Човекът, който разхождаше книги"
  • Брой страници 224
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2021
  • Размер см 13 х 20 см.
За автора

Няма добавена информация