Магазини
Любими
18,00 лв.

Човешкото тяло. Книга за оцветяване и проверка на знанията

Атеа Букс
В наличност
100%
18,00 лв.

SKU: 9786197280661

Тегло кг: 0.444

ISBN: 9786197280661

Възраст от: 12

Възраст до: 18

Издателство: Атеа Букс

Език: Български

Брой страници: 222

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2019

Размер см: 16 x 20 см.

Книга за оцветяване на човешкото тяло - кости, мускули, органи и други.

Книгата за оцветяване и проверка на знанията - Човешкото тяло, представлява практическо нагледно пособие за изучаване на човешката анатомия. Оцветяването на черно-белите илюстрации и попълването на надписите към тях улеснява бързото запомняне на структурите и системите в човешкото тяло. Следвайки готовите цветни модели с наименованията към тях от книга 1 - Човешкото тяло, читателите придобиват по-лесно знания за различните кости, мускули, органи и системи. Ясната структура и оригиналният цветен ключ ще позволят не само на студентите по медицина бързо да преговарят анатомията на човека, но и на тези, които искат да знаят как работи човешкото тяло. Визуалните асоциации и мускулната памет по време на оцветяването ще направят обучението ефективно и интересно.
Книгата е подходяща както за обучаващи се - ученици и студенти, така и за любознателни читатели и начинаещи художници.

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар