Магазини
Любими
29,90 лв.

Dungeons & Dragons Campaign Book - Dungeon Master's Screen Waterdeep - Dungeon of the Mad Mage

Ограничена наличност
0%
29,90 лв.

SKU: 9420020242654

Производител: Wizards of the Coast

Език: Английски

Марка: Wizards of the Coast

Серия: Dungeons & Dragons

Тип настолни игри: Допълнение

Този аксесоар е перфектният спътник за всеки фен на приключенията в най-популярната ролева игра "Dungeons & Dragons", и по-специално към Waterdeep: Dungeon of the mad mage. 

Предната част включва ужасяващите образи на няколко врагове, от които вашите играчи със сигурност се страхуват, включително самия Mad Mage, Halaster Blackcloak. Гърбът показва полезни напомняния за оформлението на подземието и правилата за изследване, както и ексклузивни таблици със случайни събития.

НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИГРАЕ САМОСТОЯТЕЛНО!

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар