14,00 лв.

Да докоснеш звездите

Джесика Ръстън
Сиела
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 1 глас
14,00 лв.

Запленяващ роман от Джесика Ръстън.

Известна със своята изисканост, блясък и великолепие, фирма „Кавали“ про­извежда най-луксозните шапкарски изделия в света. За почитателите на модата и филмовите звезди моделите на Вайолет Кавали са истински раз­кош. Талантливата и красива Вайолет Кавали влага сърцето и душата си в създаването на бизнес за милиони лири и отглеждането на трите си деца. Всичко, до което се докосне, се превръща в злато. Вайолет обаче не е жената, за която всички я мислят. А децата, които обожава, също крият тайни. Зад бляскавата фасада на семейство Кава­ли се крие неподозирана тъма, която заплашва да унищожи всички...

Книгата „Да докоснеш звездите“ световноизвестната авторка на редица бестселъри Пени Винченци определя като „вълшебна, омайваща и невероятно завладяваща“.


„Екзотична... бляскава... истинско удоволствие.“
Мари Клер

„С неочакваните си обрати тази изтънчена история е истинско удоволствие.“
Клоузър

„Блясък, богатство и скандал – фантастичен дебют.“
Кампъни

„Многочасовите полети сякаш са създадени за подобни книги.“
Ел

Джесика Ръстън е забележителен нов талант, който се налага в жанра на дамските романи. Дъщеря е на писателката Сюзън Хил и е работила в Лона Барн Букс. Завършила е психология. Живее в Лондон със съпруга си. Дебютният й роман „Лукс“ – екзотична и бляскава история – е приет с огромен успех от читателите и медиите.

Информация за "Да докоснеш звездите"
  • Език Български
  • Брой страници 420
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2012
  • Размер см 14.3 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация