14,00 лв.

Да започнем отначало

Александра Потър
Кръгозор
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 1 глас
14,00 лв.

Александра Потър ни разказва какво се случва, когато съдбата ти дава втори шанс...

В романа "Да започнем отначало" всяка жена ще припознае себе си или свои приятелки. Защото... Нима всички момичета не искат едно и също, след като са изоставени? Бившият да остане завинаги сам и да се превърне в миришещ дърт ерген; тя да се заточи на пуст остров и да не вижда жива душа до края на живота си; но най-добре би било да не го беше срещала въобще! Само ако можеше да започне отначало... А какво ще стане, ако тези желания се сбъднат? Сърцето на Тес е разбито, когато Себ я зарязва. Тя вини себе си за случилото се. Ако можеше да направи всичко по друг начин... Само ако можеше да поправи грешките си... Но не може. Трябва да го преживее и да продължи нататък. Но колкото и да се опитва, не може да го преодолее. В навечерието на Нова година Тес е сама. Ядосана и огорчена, тя ритуално изгаря кутията, пазеща техните спомени, и си пожелава никога да не беше срещала бившото си гадже. Когато се събужда, открива, че желанието ѝ се е сбъднало. Тес осъзнава, че ѝ е даден шанс. Да започне отначало! И си обещава, че този път ще направи нещата различно... Но това ли е пътят, който ще я отведе до мъжа на мечтите ѝ?

В своите романи ("Внимавай какво си пожелаваш", "Без гордост и предразсъдъци", "Ако върнеш времето назад..." и "Ти, който не си за мен") Александра Потър съчетава романтика, хумор и неочаквани обрати с малко магия и чудеса, с които прекрачва границите на обичайното. Създава усещане за бягство от действителността, в което потъваш като в прекрасна следобедна дрямка. Често тези съвременни приказки са вдъхновени от собствения ѝ живот. Така например след една раздяла Потър започва да се самообвинява, както често правят жените. Иска ѝ се да има възможност да направи нещата по различен начин, така че връзката ѝ да тръгне по друг път. Именно тази история я вдъхновява за романа "Да започнем отначало". "Помислих, че ще бъде страхотна история, ако дам на героинята си втори шанс за нейната връзка. Ако по някакво чудо започне да излиза отново с приятеля си. Представете си само какви неща би могла да направи!"


"Тази романтична комедия се заиграва с копнежа на всеки човек с провалена любовна връзка - ако само можехме да направим всичко отначало, и то по-добре!"
Glamour

"Чудесна романтична комедия с много фантазия, хумор и магически обрати. Пет звезди."
Closer

"Александра Потър отново ни поднася несравним и забавен чиклит роман, който ще накара усмивката да се появи на лицето ви."
Novelicious.com

"Добрата литература винаги кара хората да се чувстват добре. "Да започнем отначало" е точно такъв роман, с неочаквани обрати и прекрасно настроение."
OK!

"Потър не разочарова и този път! Романтика и забавление в най-съвършена форма."
Heat

Информация за "Да започнем отначало"
  • Език Български
  • Брой страници 328
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2012
  • Националност автор Великобритания
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация