25,50 лв.

Данъчно облагане 2019

Димитър Гочев
Сиела
Ограничена наличност
Оценка 5.0 от 1 глас
25,50 лв.

Данъчно облагане през 2019 година - изменения, нововъведения и промени в законодателството.

Съставителство и коментар: Димитър Гочев, Георги Стойков.

Настоящото издание предлага пълния текст на данъчните закони с последните им изменения и подзаконовите актове по прилагането им – ЗМДТ, ЗДДФЛ, ЗКПО, ЗДДС, ППЗДДС, ЗАДС, ППЗАДС, ЗВНАУА и ЗДЗП.

Димитър Гочев е адвокат и консултант с дългогодишен опит в данъчната област. Консултира по разнообразни въпроси на данъчното облагане, включително сделки по придобиване на местни дружества, блокчейн проекти и трансферно ценообразуване. Работил е по различни данъчни дела, преюдициални запитвания и процедури за нарушения на правото на ЕС в данъната област. В момента е редовен асистент по международно публично право в СУ „Св. Климент Охридски“.

Георги Стойков е данъчен експерт с дългогодишен опит в сферата на преките данъци и международното данъчно облагане. Заемал е различни длъжности в данъчните отдели на PricewaterhouseCoopers (PwC) България и PwC Албания, както и Делойт България. От началото на 2017 г. е главен експерт в отдел „Преки данъци“, дирекция „Данъчна политика“ в Министерството на финансите.

Информация за "Данъчно облагане 2019"
  • Брой страници 964
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2019
  • Размер см 16 x 23 см.
За автора

Няма добавена информация