Магазини
Любими
14,00 лв.

Дани - шампион на света

Роалд Дал
Ентусиаст
В наличност
100%
14,00 лв.
Промоционална активност

SKU: 9786191640195

Илюстратор: Куентин Блейк

Преводач: Анелия Янева

Тегло кг: 0.251

ISBN: 9786191640195

Автор: Роалд Дал

Издателство: Ентусиаст

Език: Български

Брой страници: 224

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2012

Националност автор: Великобритания

Размер см: 13 x 20 см.

Една вълнуваща история от и за световния разказвач №1 Роалд Дал!

Сега ще те посветя в най-голямата тайна на живота си. Дани обичаше баща си изключително много, ала си представете само какво му беше, когато разбра, че той престъпва закона! Дори възрастните понякога нарушават правилата, но Дани беше сигурен, че татко му е все още добър, мил, умен и пълен с блестящи идеи. Присъединете се към тях двамата в това вълнуващо приключение, защото те се надяват да приведат в действие най-дръзкия и опасен план на всички времена.

Десет процента от авторското възнаграждение от продажбата на "Дани - шампион на света" се даряват на фондация "Роалд Дал".

"Дани - шампион на света" е единствената книга на автора, в която са описани негови лични преживявания и опит. Историята на която се базира книгата започва в Бъкингамшир, където Роалд Дал се запознава с човек на име Клод, който работи в местната месарница. Клод бил страстен бракониер и двамата често се промъквали посред нощ в местната гора, за да ловят фазани. Дал никога не успял да улови и една птица, но въпреки това се наслаждавал на вълнуващото приключение. През 1989 г. по книгата е съдаден филм с режисьор Гавин Милър. Главните роли са поверени на звездата Джеръми Айрънс (бащата на Дани) и неговият син Самюъл Айрънс (Дани), а Роби Колтрейн се изявява като злодея Виктор Хейзъл.

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Роалд Дал
Книгите я транспортираха до нови светове и я представиха на невероятни хора, които живеят вълнуващо.

Роалд Дал е роден на 13 септември 1916 г. в Уелс в семейството на норвежци-емигранти. Той е писател, поет, сценарист и пилот.

Известен е с късите си разкази, произведенията си за деца, както и с това, че е участвал като пилот на боен самолет през Втората световна война.

Неговите най-популярни детски романи са „Чарли и шоколадовата фабрика“, „Матилда“, „Вещици“ и много други.

Умира на 74-годишна възраст на 23 ноември 1990 г.