47,99 лв.

Родена такава (VINYL)

47,99 лв.

Ярката звезда на DARA изгря в X Factor. „Родена съм с музика в сърцето", каза DARA още в първото си интервю като участник във формата. Със стъпването ѝ на сцената стана ясно, че тя е въплъщение на всичко, което означаваме с X Factor в света на музиката – артист с необяснимо силно влияние и със специален талант.

Няма друга като DARA. Тя наистина е РОДЕНА ТАКАВА - необикновена, смела, различна, позитивна, с гигантска енергия, обаяние и влияние върху публиката. От самото начало на музикалното й пътешествие DARA e считана за любимото лице на българската поп сцена.

Дебютното й парче "К'во не чу" оглави всички класации у нас. Следват „Родена такава", „Недей", „Все на мен", "Darbie", „Ела ела", „Ай Ай", "Thunder" и др. – до едно със статус на супер хит.

„Решихме да съберем всички следи по пътя ми дотук в един албум, който да е белег, свидетелство за радостта и привилегията да обитавам света на музиката. Готова съм да направя следващия скок и затова с обич затварям един период от кариерата си и стъпвам в следващия.

Искам да благодаря на абсолютно всички, които вярват в мен откакто съм започнала и които са оставили любов и професионализъм в песните ми, в клиповете ми, в споделените ни дни. Знам, колко време чакахте този момент. Обичам ви, няма нищо по-важно за мен от подкрепата ви през годините", е посланието на DARA.

Съдържание:

1. Родена такава
2. Недей
3. Darbie
4. К‘во не чу
5. Ела ела
6. Все на мен
7. Ай Ай
8. Mamacita
9. Соса маже (V:RGO)
10. Cold As Ice
11. Thunder
12. BTW (Bye, Bye) (Livin R, Noisy)
13. Call Me (Matteo)

Информация за "Родена такава (VINYL)"
  • SKU 3800225872942
  • Изпълнител DARA
  • Носител VINYL
  • Година 2022
  • Лейбъл Virginia Records