43,20 лв.

Дървен конструктор Janod, 60 части

43,20 лв.

Призив към всички строителни ентусиасти!

Този комплект е идеален, за да развихрите въображението си. Конструирайте самолети, роботи или гигантски сгради, като просто комбинирате частите.

Този конструктор на френската марка JANOD се състои от 60 броя големи елементи с продълговата форма и стъпаловиден край, благодарение на които могат да се съединяват, точно като пъзел.

Блоковете се предлагат в шест отличителни цвята - светло дърво, зелено, тюркоазено, синьо, жълто и оранжево.

Децата на 4 и повече години могат да използват този конструктор, за да построят почти всичко!

В комплекта са включени 4 двустранни шаблона с примери за конструкции, за да вдъхновят най-креативните строители, независимо дали работят в две или в три измерения!

Пъзелът насърчава децата да създават свои собствени, оригинални сгради, като кули или порти, или каквото и да е, което въображението им подскаже.

Този комплект е съвместим с конструктора от 100 части (J08301), така че можете да комбинирате двата, за да направите още по-голям комплект.

Играчката развива способността за изграждане и създаване, въображението и пространственото осъзнаване, изобретателността и креативността, фината моторика.

Опаковката на комплекта е изключително удобна за съхранение на всички парчета, след като приключите с играта си с тях. Боя на водна основа.

Парчетата са с размери 8 х 1 х 2 см.

Играчка, проектирана във Франция. Дървесината, от която са направени блоковете, е сертифицирана по FSC - идва от устойчиво управлявани гори.

Всичко е опаковано в естетична картонена кутия в тъмен цвят.

Информация за "Дървен конструктор Janod, 60 части"
  • SKU 3700217383008
  • Производител Janod
  • Възраст от 4
  • Материал Дърво
  • Пол Момиче, Момче
  • Брой части 60
  • Марка Janod