24,00 лв.
Ново

Дъщерята на Пазителя на огъня

Анджелайн Були
24,00 лв.

Осемнайсетгодишната Донис Фонтейн така и не е намерила мястото си – нито в родния си град, нито в съседния резерват на оджибве. Тя мечтае за ново начало в колежа, но семейството ѝ е разтърсено от трагедия и момичето оставя бъдещето си настрана, за да се грижи за майка си. Единствен светъл миг за нея е срещата ѝ с Джейми, чаровния нов играч в хокейния отбор на брат ѝ Ливай.

И макар да започва да се влюбва в него, Донис долавя, че забележителната звезда на отбора крие някаква тайна. Всичко си идва на мястото, когато момичето става свидетел на шокиращо убийство и така попада насред разследване на ФБР за смъртоносен нов наркотик.

Донис колебливо се съгласява да стане информатор и да проследи източника на дрогата с помощта на знанията си по химия и народната медицина на племето. Но търсенето на истината се оказва по-сложно, отколкото Донис си е представяла. Все повече я притеснява и това, че фокусът на разследването пада по-скоро върху наказанието на престъпниците, а не върху защитата на жертвите.

И докато измамите и смъртните случаи се множат, Донис ще трябва да научи какво значи да бъдеш силна анишинабе куе (жена от редиците на оджибве) и какво е готова да стори за своето племе дори и това да означава да разбие на парчета единствения познат ѝ свят.

Информация за "Дъщерята на Пазителя на огъня"
  • Брой страници 560
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 13 х 20 см.
За автора

Няма добавена информация