40%
Онлайн цена Книжен фестивал
Промо цена 14,40 лв. Редовна цена 24,00 лв.

Дъщерята на Пазителя на огъня

Анджелайн Були
Промо цена 14,40 лв. Редовна цена 24,00 лв. Спестяваш 9,60 лв.
Отстъпката изтичат след:

Осемнайсетгодишната Донис Фонтейн така и не е намерила мястото си – нито в родния си град, нито в съседния резерват на оджибве. Тя мечтае за ново начало в колежа, но семейството ѝ е разтърсено от трагедия и момичето оставя бъдещето си настрана, за да се грижи за майка си. Единствен светъл миг за нея е срещата ѝ с Джейми, чаровния нов играч в хокейния отбор на брат ѝ Ливай.

И макар да започва да се влюбва в него, Донис долавя, че забележителната звезда на отбора крие някаква тайна. Всичко си идва на мястото, когато момичето става свидетел на шокиращо убийство и така попада насред разследване на ФБР за смъртоносен нов наркотик.

Донис колебливо се съгласява да стане информатор и да проследи източника на дрогата с помощта на знанията си по химия и народната медицина на племето. Но търсенето на истината се оказва по-сложно, отколкото Донис си е представяла. Все повече я притеснява и това, че фокусът на разследването пада по-скоро върху наказанието на престъпниците, а не върху защитата на жертвите.

И докато измамите и смъртните случаи се множат, Донис ще трябва да научи какво значи да бъдеш силна анишинабе куе (жена от редиците на оджибве) и какво е готова да стори за своето племе дори и това да означава да разбие на парчета единствения познат ѝ свят.

Информация за "Дъщерята на Пазителя на огъня"
  • Брой страници 560
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 13 х 20 см.
За автора

Няма добавена информация