Магазини
Любими
Промо цена 5,00 лв. Редовна цена 7,00 лв.

Деца дописват Малката Божана

Екатерина Йосифова
Жанет-45
В наличност
0%
Промо цена 5,00 лв. Редовна цена 7,00 лв. Спестяваш 2,00 лв.

SKU: 9789544919320

Тегло кг: 0.229

Художник: Христо Гочев

ISBN: 9789544919320

Автор: Екатерина Йосифова

Издателство: Жанет-45

Език: Български

Брой страници: 50

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2013

Националност автор: България

Размер см: 13 x 20 см.

 

Бяхме искрено учудени и много зарадвани, когато на адреса на издателството започнаха да пристигат изписани и изрисувани страници от цялата страна, където разказвате измислени от вас истории за Малката Божана. И тъй като тя наистина е още малка, само на четири годинки и два месеца (макар да се мисли за голяма), четем вашите истории заедно. Някои са малко тъжни, други са весели, но всички много, много ни харесват!
Харесват ни даже грешките, които все още правите; някои от тях са също малки истории. Ето, в разказчето на едно момченце се повтаря – значи не е случайно сбъркана – думичката питник вместо пикник. Може би то я е запомнило погрешно. Но... може би баба Божана е омесила питка за закуската сред природата? А може би любопитната Малка Божана непрекъснато е питала за всичко там? Решихме да не я поправяме: тази сбъркана думичка внесе в разказчето нови и български значения...
 
За съжаление, не можем да включим в една книжка всички ваши истории. Когато някои доста си приличат, избираме едната от тях. Трудно беше да решим коя да остане извън книжката: всички са написани с въображение и с доброта. Предпочетохме тези, в които не личеше явна намеса на възрастни помагачи. По-дългите съкратихме мъничко. Поправихме и някои правописни грешки.
Благодарим за всички получени разказчета – и за тези, които направиха книгата, и за другите (също толкова хубави!), които останаха извън нея. Но най-вече ви благодарим за щастливата среща с вас, с вашите мисли и чувства. Сигурни сме, че и вие сте усетили, както усещаме ние: четенето и писането носят щастие.
Бъдете щастливи, наши малки приятели!

 

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Екатерина Йосифова

Екатерина Йосифова

Всички книги на автора

катерина Йосифова е родена на 4 юни 1941 г. в гр. Кюстендил. Завършва руска филология в Софийски университет. По-късно работи като учител в Дупница и Кюстендил, става журналист в редакцията на в. „Звезда“, след това е драматург в Кюстендилския драматичен театър и поема длъжността на завеждащ на отдел „Поезия“ и главен редактор на литературен алманах „Струма“.