139,00 лв.

Джобен нож Deejo - Cafe Racer

139,00 лв.

Джобен нож Deejo за специално каране.

Изключително лек, изработен от неръждаема стомана Z40C13 с черно титаниево покритие.

ДНК-то на въглеродните влакна се придържа перфектно към този Deejo Café Racer, като в тази версия не липсва захапка с назъбено острие и отваряне с една ръка.

Сигурна линейна заключваща система, украсена с фино лазерно гравиране. Щипка за колан. Дръжка от въглеродни влакна.

Дръжката е украсена с плоча Zamac, позлатена с фино злато. Искрящо с безброй златни отблясъци, златото е непроменимо, солиден и благороден материал, който Deejo празнува основно заради възхищението, което предизвиква.

Покритието на ножа се получава чрез фиксиране на черен титан върху основа от неръждаема стомана и има двойно предимство. Първо, то засилва устойчивостта на повърхността на удари и надрасквания и второ, прави възвишени чистите линии на вашия нож, показващи умереност, изведена до своя връх. 

Измивайте ръчно ножа Deejo с влажна гъба, като избягвате абразивната страна на гъбата. Тези ножове Deejo не могат да се мият в съдомиялна машина, така рискувате да повредите непоправимо артикулационната система на ножа!

Материал: неръждаема стомана Z40C13
Дължина в затворено положение: 11 см.
Дължина в отворено положение: 20.5 см.
Дължина на острието: 9.5 см
Дебелина: 0.9 см.
Тегло: 37 грама

През 2010 г. Stéphane Lebeau проектира и изобретява ултралек джобен нож с тегло, сравнимо с това на обикновено писмо. Няколко години по-късно Luc Foin, приятел и партньор на Stéphane, представя идеята за персонализиране. Люк обича предмети, пропити с емоция и история, които отразяват време, страст или рядък момент. Deejo прави иновации отвъд традиционния нож, като предлага „татуировки“. Татуирането на нож, точно като татуирането върху кожата, персонализира Deejo още повече, добавяйки изцяло ново измерение. Разнообразни модели и изображения, вдъхновени от света на татуировките, украсяват острието на Deejo.

Информация за "Джобен нож Deejo - Cafe Racer"
  • SKU 3661190023148
  • Производител Deejo
  • Дължина на острието 9,5
  • Заключващо се острие Да
  • Материал (острие) Неръждаема стомана
  • Тегло кг 0,037
  • Размер см 20.5 см.
  • Марка Deejo