39,00 лв.

Точило Deejo

39,00 лв.

Точило, с което можете с лекота да заточите нож Deejo!

За да поддържате перфектно острие на вашия нож Deejo, трябва редовно да заточвате острието на ножа си.

Джобното точило е с фиксиран ъгъл 40°. Двойно острие от волфрамов карбид. Черна алуминиева дръжка.

Остриетата от волфрамов карбид на точилото Deejo ви позволяват да заточвате ножа си Deejo без усилие и без риск от надраскване на острието.

Точилото Deejo не изисква специална поддръжка. След няколко хиляди заточвания, ако забележите спад в производителността на продукта, просто отвийте, завъртете на 180 градуса и след това завийте противоположната страна на 2-те остриета от волфрамов карбид, за да намерите перфектно острие за още няколко години.

Доставя се в калъф за носене от микрофибър, за да може да е винаги с вас.

През 2010 г. Stéphane Lebeau проектира и изобретява ултралек джобен нож с тегло, сравнимо с това на обикновено писмо. Няколко години по-късно Luc Foin, приятел и партньор на Stéphane, представя идеята за персонализиране. Люк обича предмети, пропити с емоция и история, които отразяват време, страст или рядък момент. Deejo прави иновации отвъд традиционния нож, като предлага „татуировки“. Татуирането на нож, точно като татуирането върху кожата, персонализира Deejo още повече, добавяйки изцяло ново измерение. Разнообразни модели и изображения, вдъхновени от света на татуировките, украсяват острието на Deejo.

Информация за "Точило Deejo"
  • SKU 3661190008107
  • Производител Deejo
  • Материал (корпус) Алуминий
  • Цвят на корпуса черен
  • Марка Deejo