26,95 лв.

Детектив Пиер решава случая: Откраднатият лабиринтен камък

Чихиро Маруяма
Миранда
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
26,95 лв.

Детектив Пиер и Кармен търсят престъпник из лабиринтите на града. С включената в книгата лупа помогнете да върнат откраднатото.

Господин Х е откраднал лабиринтения камък, който има силата да превръща целия град в множество лабиринти.

Ще можете ли да помогнете на детектив Пиер и приятелката му Кармен да намерят път през лабиринтите и да спрат господин Хикс преди да е станало късно?

Освен магично преплетените лабиринти ще трябва да откриете много скрити улики, хора и предмети и да се справите с отправените предизвикателства.

Последвайте детектив Пиер в това фантастично приключение, което ще ви заведе в сърцето на град Опера, а оттам ще продължите из невероятни лабиринти високо в небето, в открито море, в тайнствени селца, в обитавани от призраци къщи и на други интересни места. По пътя ще трябва да помогнете на всички, които ви срещнат, както и да съберете многобройните предмети и скъпоценности.

Книгата е богато илюстрирана с красиви детайлни картини, в които могат да се открият множество сюжетни линии. Добавената в комплекта детективска лупа ще ви помогне да разгледате отблизо всичко съдържащо се в картините, надписи и хора и да се забавлявате с тях.

Информация за "Детектив Пиер решава случая: Откраднатият лабиринтен камък"
  • Език Български
  • Брой страници 40
  • Вид корица Твърда
  • Година на издаване 2018
  • Поредица Детектив Пиер решава случая
  • Размер см 26 x 31 см.
За автора

Няма добавена информация