44,90 лв.

Детски хамак-люлка Hape, едноместен

 
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
44,90 лв.

Удобен хамак за следобедния сън на детето или люлка, с която малчуганите да се забавляват, комплектът на марката Hape ще се превърне в задължителна част от багажа за семейния пикник, излет или палатки сред природата.

Единственото, което ще ви бъде необходимо, са 2 стабилни дървета, на които да го закачите. В зависимост от това на какво разстояние са дърветата едно от друго, хамакът може да се превръща в страхотна преносима люлка.

Произведен с грижа към околната среда и множество тестове за безопасност, хамакът е изработен от здрав преработен полиестер и е с дължина 130 см. Дължината на лентите, с които се закача е 180 см, а замахът на люлката е до около 310 см. Това го прави идеално забавление сред природата на деца над 5 години.

Компанията Hape е сред най-големите производители на детски играчки в световен мащаб. От създаването си през 1986 година до днес фирмата произвежда образователни играчки от екологични материали. Основната идея на Петер Хендщайн – основател и собственик на Hape, е с игрите и играчките на марката малчуганите да се забавляват, да мислят и развиват интелекта си, без значение какви са езикът, полът и културата им. Именно към тези цели е насочена цялостната дейност на Hape, едновременно съобразявайки изработката на играчки със световната екология.

 
Информация за "Детски хамак-люлка Hape, едноместен"
  • SKU 6943478021259
  • Производител Hape
  • Възраст от 5
  • Размер см 130 х 310 см.
  • Марка Hape