15,95 лв.

Действай като жена, мисли като мъж

Динийн Милнър, Стив Харви
Хермес
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
15,95 лв.

Какво мислят мъжете за любовта, секса и обвързаването. 

Защо дори най-успелите, умни и привлекателни жени често не разбират какво искат мъжете и са нещастни в любовта?

Според автора на тази книга, проблемът се корени във факта, че жените търсят съвет относно личния си живот от други жени, а само мъжете знаят какво може да привлече и задържи един мъж. По същността си тази книга представлява един вид стратегическо ръководство: ако познаваш тактиката на противника си, много по-лесно е да спечелиш играта. А както знаем, в любовта и на война всичко е позволено.

 

От книгата ще научите:

Какво можем и какво не можем да очакваме от един мъж?

Как да разпознаем „маминото синче” и какво да направим в случая?

Как да узнаем доколко сериозни са намеренията му?

 

Забавна, откровена и винаги правдива, „Действай като жена, мисли като мъж“ е книга, която всяка жена трябва да прочете, за да проумее какво наистина мислят мъжете за любовта и брака.

 

Книгата на Стив Харви „Действай като жена, мисли като мъж” може да се опише като стратегическо ръководство за жени. Според автора й, жените допускат много грешки във взаимоотношенията си с мъжете, просто защото не познават начина им на мислене. За да успеят да привлекат и задържат мъжкото внимание, най-важното е жените да разберат какво обуславя поведението на мъжете и да действат адекватно.

 

Книгата въвежда жените в особеностите на мъжкия светоглед и им показва как разсъждават мъжете, какво могат да очакват от тях и кои са най-често допусканите от жените грешки. Жените могат да си спестят много разочарования и разбити надежди, ако по време на една връзка проследят предупредителните знаци, които им подсказват накъде вървят взаимоотношенията им. Ако жената зададе правилните въпроси и обърне внимание на дребните, но показателни детайли във връзката им, тя би могла да изиграе по-добре картите си. Книгата дава чисто житейски напътствия как жените да разберат дали мъжете имат сериозни намерения към тях, или целта им е просто да ги вкарат в леглото. Ще научат също как да влязат под кожата на мъжа, да спечелят сърцето му и да си осигурят верността му (най-трудното). Идеята на автора е, че ако познаваш правилата на играта, винаги можеш да предвидиш ходовете на противника (мъжа) и да си осигуриш предимство.

 

Достойнство на книгата е, че именно мъж ни показва какво мисли силният пол, изхождайки от собствения си, личен опит и наблюденията си върху приятели и колеги. Често пъти тези откровения са стряскащи и нелицеприятни за нас, жените (например: не съществува мъж, разполагащ с власт и положение, който да не изневерява), но за съжаление се подкрепят от множеството мъжки коментари в читателските отзиви. Доста от описаните съвети са просто въпрос на здрав разум и натрупан житейски опит (напр.: поставяйте определени изисквания пред мъжа, защото, ако ги няма, той естествено ще се възползва), но това не ги прави невалидни.

 

Жените трябва да осъзнаят, че възприемането на един нов, прозорлив и интелигентен подход, основаващ се на мъжките правила, приложен на мъжка територия и съобразен с мъжката природа, ще им помогне да постигат целите си много по-добре, отколкото ако стрелят напосоки.

 

"Жените трябва внимателно да се вслушат в това, което Стив Харви казва за мъжете. Той разкрива любопитни подробности за начина на мислене на силния пол, които повечето мъже не биха споделили с вас."

Арета Франклин

 

Стив Харви започва кариерата си като комик в средата на осемдесетте години на двайсети век. Успехът на моноспектаклите му довежда до създаването на собствено телевизионно предаване под името „Шоуто на Стив Харви“, което се излъчва по мрежата WB в периода 1996-2002 г. Шоуто се радва на изключителен успех и печели многократно наградата „Имидж“. През 1997 г. Харви продължава изявите си в комедийни моноспектакли и е една от звездите във филма на Спайк Лий „Истинските крале на комедията“. В момента Стив Харви се изявява като водещ на популярното „Утринно шоу на Стив Харви“, което се излъчва в националния ефир и има повече от седем милиона слушатели. Рубриката му „Питайте Стив”, в която основно се задават въпроси за взаимоотношенията между мъжете и жените, добива такава огромна популярност, че провокира написването на книгата „Действай като жена, мисли като мъж”.

Информация за "Действай като жена, мисли като мъж"
  • Език Български
  • Брой страници 296
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2019
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 13 x 20 см.
За автора

Няма добавена информация