15,00 лв.

Дихателни упражнения при COVID-19

Д-р Анна Шумейко, Наталия Борисова
15,00 лв.

Възстановяване на белите дробове преди, по време на и след коронавирус.
Как да поддържате здравето си чрез правилно движение и дишане, без да използвате лекарства?

"Дихателни упражнения при COVID-19" е практично и полезно ръководство, което съчетава най-модерните медицински знания с доказани холистични практики за лечение, възстановяване от и превенция на респираторни заболявания.

В книгата ще намерите всички видове ефективни и широко признати дихателни практики - от превантивни упражнения за укрепване на белите дробове до такива, предназначени за лечение по време на ковид или за периода на възстановяване. Комплексите от упражнения са с различна трудност, описани са стъпка по стъпка и са подходящи за изпълнение самостоятелно и в домашни условия.

Д-р Анна Шумейко е специалист по физиотерапия и спортна медицина и сертифициран специалист по възстановителна медицина. В началото на пандемията е доброволец в най-голямата московска болница за пациенти с коронавирус, където помага за възстановяването им, използвайки класически и източни дихателни упражнения.

Наталия Борисова е дипломиран психолог, от 1996 г. изучава и практикува източни системи за лечение и самолечение (ушу, цигун, тайдзицюан, негун).

Информация за "Дихателни упражнения при COVID-19"
  • Език Български
  • Брой страници 144
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Националност автор Русия
  • Размер см 14 x 22
За автора

Няма добавена информация