16,00 лв.

Дишай любов. Медитация в действие

Джени Лий
16,00 лв.

Превърнете любовта в своя духовна практика

Тази книга може да бъде истинско вдъхновение за всеки, който развива своите умения в медитацията като практика за самоусъвършенстване и като средство за лечение на своите болки, така че да изпълни сърцето си със спокойно доверие и любов.

Джени Лий е сертифициран йога терапевт и повече от две десетилетия тя обучава хората в лечебната традиция на класическата йога и медитация. Използвайки практиките, които е описала в тази книга, Джени помага на хората да преодолеят скръбта, депресията, тревожността и стреса и да си създадат живот, изпълнен с повече радост.

Медитация в действие

Любовта е нещо повече от емоционална вълна, която преминава през нас, а практикуването на медитация е това, от което се нуждаем, за да изчистим вътрешните си нагласи и да преодолеем импулсите и навиците, които ни отдалечават от чистата любов. Тази забележителна книга изследва какво е любовта и какво е нужно, за да я изживяваме всеки ден, дори и в нашето напрегнато ежедневие.

Джени Лий ще ви покаже как да отворите сърцето си и да позволите на любовта, която е вътре във вас, любовта, която е вашата същност, да залее света и да благослови всички, които докосне.

Авторката споделя много лични истории и с тяхна помощ разкрива по-осъзнати и активни начини да обичаме, като преодолеем гнева и страха, изграждаме доверие, учим се да прощаваме и да се справяме с личните загуби. Чрез ежедневни, лесно изпълними медитативни практики и разумни действия всички ние можем да се научим как да отворим сърцето си за своята истинска природа, която е изтъкана от любов. В книгата са включени и много утвърждения и молитви за състрадание, спокойствие и любов в сърцето ни.

Информация за "Дишай любов. Медитация в действие"
  • Брой страници 253
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 13 x 20
За автора

Няма добавена информация