24,90 лв.

Дива симфония

Дан Браун
Бард
Наличен
Оценка 2.3 от 11 гласа
24,90 лв.

Едно диво приключение ви очаква - преоткрийте броненосеца, кенгурото и другите африкански жиовтни.

От автора на бестселъра „Шифърът на Леонардо“. Илюстрации Сюзан Батори. Включва музика, композирана от Дан Браун.

Маестро Мишо се готви за една грамаданска симфонична изненада!

Можете ли да познаете какво е намислил?
Открийте тайните ключове в книгата!
Готови ли сте за ДИВО ПРИКЛЮЧЕНИЕ?
Тръгнете на пътешествие из гори и морета с Маестро Мишо и неговите музикални приятели! Ще срещнете големия син кит и бързия гепард, малките буболечки и грациозните лебеди. Всеки има да сподели с вас своя особена тайна.
По пътя може да забележите изненадите, които Маестро Мишо е оставил за вас – скрита работлива пчела, разхвърлени букви, които дават тайни думи, и дори шифровано послание, което да разгадаете!
Дан Браун прави своя дебют в детските книжки с тази мъдра, тайнствена, музикална и невероятно забавна книга!
Включва безплатно приложение и съчинена от автора музика! Вижте тайното съобщение от Маестро Мишо!

Информация за "Дива симфония"
  • Език Български
  • Брой страници 44
  • Вид корица Твърда
  • Година на издаване 2020
Дан Браун
За автора

Дан Браун е известен американски писател на трилъри.
Най-четените му романи са Шифърът на Леонардо, Шестото клеймо и Изгубеният символ. Често е критикуван от радикални последователи на християнството. Книгите са му преведени на над 50 езика по целия свят.

Роден е на 22 юни 1964 г. в Ексътър, Ню Хампшър и е най-възрастния от три деца. Неговата майка Констанс е професионален музикант, тя свири на орган в църква.

Първият му роман „Цифрова крепост" е публикуван през 1998 година, но няма голям успех с тираж едва 10 000 копия. Идва ред на Шифърът на Леонардо, който се превръща в бестселър и е една от най-популярните книги на всички времена с повече от 81 милиона продадени копия до 2010 г. По книгата е създаден и филм който също става много популярен. От Изгубеният символ пък са продадени 1 млн. копия само първия ден след излизането на книгата на пазара, което я превръща в абсолютен рекордьор в света за всички времена в това отношение.

През октомври 2004 г., Браун и неговите братя и сестри даряват $ 2,2 млн. за Филипс Ексътър академия в чест на баща им, за създаването на „Ричард Г. Браун Технологии дарение,“ което да осигури компютри и високотехнологично оборудване за студенти в беда.