33,00 лв.

Комплект за рисуване с пясък и брокат Djeco - Dazzling Birds

33,00 лв.

Ако Вашето дете обича да рисува и оцветява с различни материали, а в него се крие истински бъдещ творец, значи е време да му покажете нова техника за "оцветяване", която със сигурност ще му хареса!

Специалистите от "Djeco" ни представят различен начин за създаване на красиви картини - оцветяване чрез цветен пясък. Точно така! Творческият комплект "Блестящи пауни" ще помогне на детето Ви да развие сръчността си, като накрая то ще остане впечатлено от красивите, блестящи картини, които е създало.

Комплектът "Блестящи пауни" съдържа 4 картички с изображения на красиви пауни, 9 бурканчета с различни цветове пясък, 2 епруветки с цветен брокат, инструмент и инструкции за употреба. Четирите картички са специални - те се състоят от 2 слоя, като долният е покрит с лепило, а горният представлява фолио. Т

ук е необходимо използването на инструмента и представлява първата стъпка към оцветяването с пясък. От едната си страна инструментът прилича на ножче, като с него се прилага натиск върху картинката с цел премахване горния слой фолио. Така изрязаната част вече може да бъде запълнена с пясък, тъй като има лепило по себе си. Но внимавайте!

Изрязвайте и запълвайте частите една по една, за да не се смесят различните елементи от картината с различни цветове пясък. От другата си страна инструментът, включен в комплекта, прилича на малка лъжичка, която може да използвате за нанасянето на цветния пясък.

За да не се хаби цветният пясък, препоръчваме поръсването му да става над кутията на творческия комплект, която е създадена именно с тази цел. И за да се убедите, че експертите от "Djeco" са измислили всичко до последния детайл, в долния десен ъгъл на кутията ще откриете малък процеп. При накланяне на кутията, през него може да се изсипе останалия пясък обратно в бурканчето, за да не бъде изхабен напразно.

Ето, че това е начинът за направата на красиви "Блестящи пауни". Ако се усъмните в правилното използване на творческия комплект, винаги може да погледнете отново включената в комплекта книжка с подробни инструкции. А в случай, че оцветяването с цветен пясък се превърне в любимо занимание на Вашето дете, може да разгледате подобни творчески комплекти.

Размерите на картички с изображения на красиви пауни са 15 х 21 cm.

Информация за "Комплект за рисуване с пясък и брокат Djeco - Dazzling Birds"
  • SKU 3070900086630
  • Цвят Многоцветен
  • Производител Djeco
  • Възраст от 6
  • Възраст до 11
  • Материал Картон, Пластмаса
  • Пол Момиче
  • Размер см 23.2 x 4.1 x 16.5 см.
  • Марка Djeco