29,90 лв.

Докато аз и ти сме едно. От зачатието до раждането

Росица Божкова - Михайлова
Изток-Запад
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
29,90 лв.
Една книга, която ще се превърне във вашия най-добър спътник по време на бременноста.
 
Това е книга дневник, чиято основна цел е да съпътства бременната жена в уникалния процес по сътворяване на новия живот. На страниците й бъдещата майка ще може да проследи развитието на бебето – седмица по седмица. Ще открие полезна информация, идеи, творчески задачи и упражнения, които ще й помогнат да изгради силна духовна връзка с нероденото си дете. Ще се научи да трансформира негативните навици, мисли и емоции и така ще помогне за изграждането на благороден характер у своето дете. Ще се подготви – физически и емоционално – за кулминацията на тези девет месеца – раждането.
 
Съчетала знанието на Запада с мъдростта на Изтока, тази необикновена книга приканва бременната жена да участва съзнателно в най-голямото чудо – сътворяването на живота. Специално създадена да я съпътства в процеса на превръщането й в майка, тя ще й помогне да преживее и съхрани най-вълшебното време – докато тя и бебето са едно.
 
Авторката Росица Божкова-Михайлова е майка на три деца, психолог, йога инструктор и дула, фасилитатор на групи за себеразвитие и курсове за бременността и раждането. Книгата е плод на десетгодишна опитност в работата ? с бъдещите майки, като синтез на техните въпроси, търсения и нужди.
Информация за "Докато аз и ти сме едно. От зачатието до раждането"
  • Брой страници 312
  • Вид корица Твърда
  • Година на издаване 2017
  • Националност автор България
  • Размер см 17 x 21 см.
За автора

Росица Божкова - Михайлова

Виж всички заглавия от автора

Няма добавена информация