20,00 лв.

Дронът

Уни Линдел
Книги за всички
Наличен
20,00 лв.

Нов трилър от авторката на бестселъра „Знам къде живееш“.
Полицейският инспектор Мариан Дале разследва случай с убийство, който е сходен с друг отпреди пет години, когато млада жена е убита в палатка в тъмна гориста местност. Дали двете престъпления за свързани? Търсенето на истината става твърде лично за полицайката и когато стигне до нея, тя вече няма да бъде същият човек като преди.
Мъж с дрон, с който следи жертвите си, се крие в сенките. Той иска да бъде като кумира си – елитен войник от Афганистан.
Когато Мариан отива със седемгодишно съседче просто на разходка в района на убийството, това се оказва голяма грешка. Детето вижда нещо, което запазва за себе си. Убиецът обаче не знае и смята, че трябва да го отстрани.
А шестнадесетгодишната дъщеря на жертвата решава сама да се превърне в примамка, но Мариан и полицията не подозират това.
В надпревара с времето Мариан се озовава в тъмната гора, където е момичето примамка, а в един от бункерите на изоставен военен обект наблизо е затворено отвлеченото момче на съседите ѝ. Опасният елитен войник и неговият имитатор – мъжът с дрона, се приближават от двете страни...
„Дронът“ е трилър за очите в мрака, които тайно ни наблюдават, и скритите стаи с болезнени неща, до които човек не може да допусне другите.
Норвежката кримикралица Уни Линдел е един от най-големите автори в криминалния жанр наред с Том Егеланд и Ю Несбьо. Тя е двукратен носител на най-престижната награда за криминален роман – „Ривертон“.

Информация за "Дронът"
  • Брой страници 384
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Националност автор Норвегия
  • Размер см 13 х 20 см.
За автора

Няма добавена информация