20,00 лв.

Джордж и Големият взрив, ново издание

Луси Хокинг, Стивън Хокинг
20,00 лв.

Историята ни започва преди 13,7 милиарда години...

Пътувайте през Вселената с Джордж и открийте... как да карате лунен роувър, какво да правите, когато предприемате пътешествие до Андромеда, и какво се е случило само части от секундата след ГОЛЕМИЯ ВЗРИВ.

Напът е да бъде осъществен един от най-големите научни експерименти на всички времена – и Джордж и Ани са заели места на първия ред! Ерик, таткото учен на Ани, се отправя към Големия адронен колайдър, за да изследва най-ранните мигове на Вселената – Големия взрив. Той е въоръжен със своя верен суперкомпютър Космос и сякаш нищо не може да се обърка... докато Джордж и Ани не разкриват пъклен заговор за провалянето на експеримента!

Сега Джордж е въвлечен в ужасяващо приключение – насред далечна галактика и в квантовия свят, – докато двамата с Ани се надпреварват с времето, за да надхитрят група злодеи, поставили си за цел унищожаването на науката...

Тази невероятна приключенска история включва и някои от най-значимите съвременни научни теории за пътуването във времето и Големия взрив, както и есета от някои от водещите учени в света!

Информация за "Джордж и Големият взрив, ново издание"
  • Брой страници 352
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2023
  • Националност автор Великобритания
  • Размер см 14 х 21 см.
За автора

Няма добавена информация