16,00 лв.

Един ден, ужасни неща...

Лоран Боти
Унискорп
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 2 гласа
16,00 лв.

Разтърсващ роман от френския Стивън Кинг - Лоран Боти.

Един ден, ужасни неща...И вече нищо няма да е както преди.

Катастрофата с Жул е в основата на всичко. След нея семейството се премества в спокоен готически град в Бургундия. С утрото на първите мъгли се занизват странни, уж случайни инциденти. Опитен комисар постепенно навлиза в събитията, заравя се все по-надълбоко и достига до личности, които изобщо не е трябвало да безпокои. Проклятия и сенки от миналото надигат глави и един ден ужасът връхлита градчето.

Мистериите, свръхестественото и отвъдното в комбинация с умелото разследване и интелигентното заплитане на сюжета, както и разнородните герои правят от новия роман на Боти четиво на един дъх.


Лоран Боти е роден през 1969 г. във Франция. Детството си прекарва в родината и Мароко, където живее неговият дядо – художник. Малкият Лоран обича да чете произведения, които го държат в постоянно напрежение. По-късно учи право и журналистика. Работи за различни вестници и е съавтор на няколко книги. Първият му роман веднага попада в колекцията бестселъри на френското издателство „Робер Лафон”. В следващите си книги Боти не се разделя с готик атмосферата, но трилърите му стават далеч по-модерни. Познавачите на жанра го наричат „френския Стивън Кинг”.

Информация за "Един ден, ужасни неща..."
  • Език Български
  • Брой страници 468
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2013
  • Размер см 12 x 20 см.
За автора

Няма добавена информация