16,99 лв.

Емоционален детокс

Шериана Бойл
16,99 лв.

Намерете 135 начина да преобразите ума, сърцето и духа си.

Всеки задържа негативни емоции в себе си и ги потиска, дори несъзнателно. А трябва да си даваме възможност да ги осмислим и да се освободим от тях. В противен случай те не изчезват - натрупват се и влияят негативно върху настроението, светогледа и дори физическото ни здраве.

Ако чувствате, че:
- нямате енергия и само мисълта за новата работна седмица ви стресира;
- изтощени сте от поредната драма в офиса;
- още сте ядосани и наранени след спор с близък човек;
- чувствате се самотни и отхвърлени;
- обвинявате се, че сте неуверени и нерешителни;
- постоянно сте под напрежение;
- имате проблеми със съня и тревожността.

Значи спешно ви е нужно емоционално пречистване!

Това е проста система за емоционален детокс, с помощта на която ще сложите объркващите си усещания в ред и с лекота ще се справяте с всичко, което животът ви поднася.

Книгата обхваща 135 различни ситуации и състояния на духа - от разочарование и безпомощност до носталгия и разбито сърце. За всеки конкретен случай са описани 7 стъпки, които да изпълните със собственото си темпо.

Емоционалният детокс отнема само няколко минути, но ще усетите как редовното му практикуване ще преобрази изцяло нагласата ви и ще ви направи по-спокойни и щастливи.

Тази жизненоважна и могъща книга събира всичко, което ви е нужно, за да се презаредите веднага щом усетите, че балансът ви е нарушен. С нейна помощ ще живеете уверени, че можете да се справите с всякакви предизвикателства по пътя си!

Шериана Бойл е професор по психология, с богат практически опит в областта. Тя е автор на девет книги, които се радват на голям успех и радушен прием от публиката. Майка е на три (както тя самата обича да ги нарича) силни дъщери. Когато Шериана не се занимава с писане, може да бъде открита да търси органични продукти на някой фермерски пазар или да записва онлайн курсове по йога.

Информация за "Емоционален детокс"
  • Брой страници 288
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Размер см 13 х 20
За автора

Няма добавена информация