20,00 лв.

Естествено зачеване и здравословна бременност след 30

Криста Оречио, Уилоу Бъкли
20,00 лв.

Възрастта понякога играе ключова роля при вземането на важните решения. Наръчник за всяка жена, която желае да забременее по естествен начин след тридесетия си рожден ден.

Новият изчерпателен наръчник за постигане на здравословно зачеване, бременност и следродилен период, който всяка жена над 30 трябва да прочете.

Все повече жени избират да имат деца по-късно, но тъй като плодовидостта започва да намалява след 30-годишна възраст, много бъдещи майки се изправят пред зачеването и бременността със страх, несигурност и тревожност. На жените на 30 и повече години, които искат да забременеят по естествен път, често се казва, че "малко са закъснели" за лесното зачеване или те са принудени да прибягват към инвазивни, скъпоструващи лечения.
Но има и по-добър начин!
С помощта на книгата "Естествено зачеване и здравословна бременност след 30" читателите ще открият,че е възможно жената да има здравословна бременност през 30-те и дори в началото на 40-те си години.
Експертите Криста Оречио и Уилоу Бъкли споделят обширните си познания за холистичния подход към здравето, храненето и плодовитостта в тази мощна програма, която е помогнала на хиляди жени да заченат естествено и бързо.
От 12-седмичен детокс преди забременяването до план за ребалансиране на хормоните в следродилния период, тази книга дава на жените възможността и силата да поемат контрола върху своята плодовитост на всяка възраст.
Оречио и Бъкли представят най-новите проучвания в областта на нутрициологията и хомеопатията, за да осигурят на читателките си широките познания, от които ще се нуждаят на всяка крачка в пътуването към естественото забременяване и раждане от времето преди зачеването до следродилния период.

Информация за "Естествено зачеване и здравословна бременност след 30"
  • Жанр Martial arts, Post-apocalyptic, Horror, Supernatural, Slice of life, Drama, Science fiction, Action ‎, Romance, Comedy, Fantasy ‎, Isekai, Thriller, Sports, Cyberpunk, Mystery, Adventure ‎, Dystopian, Yuri, Yaoi, Ecchi, Harem, Sword and sorcery, Historical, Coming-of-age, Autobiographical, Philosophical, Suspense, Psychological, Political thriller, Magical girl, Epic, Apocalyptic, Mecha
  • Брой страници 384
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2019
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 16 x 23 см.
За автора

Няма добавена информация