17,90 лв.

Езерото на тайните

Лекси Блейк
17,90 лв.

Китното южняшко градче Папийон ще ви очарова със своите колоритни герои, дълбоко пазени тайни и една трогателна любовна история.

Серафина Гидри е млада самотна майка, която се опитва да намери своето място в родния си град. Всичко, за което си мечтае, е тих и спокоен живот, заобиколена от любимите хора. Но минали грешки са я научили да бъде внимателна и предпазлива в отношенията си с другите, особено със семейство Бомон, най-богатото в Папийон.

Харисън Джефрис никога не е предполагал, че ще се озове в малко градче в Луизиана, но след години в армията той е щастлив, че ще прекара известно време на такова идилично място с леля си Селест Бомон и братовчедите си. Когато среща Серафина, той започва да вярва, че Папийон може да се окаже мястото, което ще нарече свой дом. Но тайна от нейното минало заплашва да разтърси града и отношенията им.

Разкъсван между чувствата си към жената, в която е започнал да се влюбва, и единственото семейство, което му е останало, Хари знае, че трябва да последва сърцето си и да намери начин да задържи и двете.

Информация за "Езерото на тайните"
  • Брой страници 304
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2023
  • Размер см 14 х 21 см.
За автора

Няма добавена информация