Книгомания
18,00 лв.

Ферари Формула 1. Символ на стил

Паоло Д'Алесио
Книгомания
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
18,00 лв.

Историята на "Червените" от началото... до днес

Това уникално издание разкрива 60-годишната история на най-известния отбор във Формула 1, белязана с възходи и падения, със забележителни постижения и горчиви разочарования, с периоди на слава и на продължителен упадък. Ферари олицетворява Формула 1. Отборът на Червените е единственият, участвал във всяко едно състезание на шампионата от 1950 г. маса, с най-много титли при конструкторите и при пилотите. Ферари е миналото и настоящето на Формула 1, считана за върха на моторния спорт.
Богато илюстрираната книга “Ферари Формула 1" представя историята на компанията и отбора, всички модели, участвали в състезанията и всички конструктори и пилоти, както и хронология на всички победи за Червените.

Паоло Д’Алесио е италианец, експерт по моторни спортове и в частност – Формула 1. Автор е на книги за турбокомпресорите във Формула 1, Аертон Сена, Кайзер Шуми. Други негови книги са “Емоциите на Гран При”, “Най-добрите отбори във Формула 1”, “Най-добрите болиди във Формула 1” и “Очарованието на състезанието.”

Информация за "Ферари Формула 1. Символ на стил"
  • Брой страници 190
  • Вид корица Твърда
  • Година на издаване 2011
  • Националност автор Италия
  • Размер см 19 х 13 см.
За автора

Няма добавена информация