29,90 лв.

Фигурка Schleich: Сенчеста пантера

 
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
29,90 лв.

Ръчно рисувана фигурка от серията "Eldrador" на Schleich.

Има само едно нещо, което е от значение в Eldrador - супер оръжието!

От четирите свята на Eldrador, Лава света успя да задържи супер оръжието, което осигурява на горещите същества с лоша сила да го използват, за да управляват другите светове, съставени от вода, камъни и лед. Само чрез залавянето на супер оръжието другите светове ще успеят да се спасят. Но това не е лесно! Оръжието е забито дълбоко в скала от лава и се наблюдава от червения лъв! Огненото преследване на супер оръжието се възпламенява и прихваща целия Eldrador, а победителят може да бъде само един!

Сенчестата пантера от света на Eldrador се движи тайно в света на джунглата. 
Нейната черна козина ѝ помага да седи незабелязана и да устройва засади. Ако някой натрапник се приближи твърде близо, тя изскача от своето прикритие и го атакува с острите си като бръснач нокти. Обикновено тези атаки приключват бързо, тъй като освен с опасни нокти, Сенчестата пантера има и дълга двойна опашка, снабдена с големи шипове, които са отровни и парализират нейния враг.

Характеристики:

- Материал: Композитен пластмасов полимер;
- Размери: 15.5 х 8.2 х 18 см.
- Страна на производител: Германия;
- Възрастови ограничения: 3+ години.

Немската фирма Шлайх (Schleich) създава изключително качествени играчки, които да стимулират въображението и креативността в децата. Фигурките на Шлайх се отличават с това, че фигурките изглеждат "като живи".

Информация за "Фигурка Schleich: Сенчеста пантера"
  • SKU 4059433469065
  • Производител Schleich
  • Материал Teрмопластичен еластомер
  • Колекция Schleich - Eldrador
  • Марка Schleich